Tjejer, kalligrafi och drömmar

Igår var jag på en riktigt trevlig tjejkväll. Hann tom med en liten runda på stan innan vi träffades och sedan hann vi med otroligt mycket prat innan, under och efter maten. Det är helt klart att vi träffas för sällan för vi hade supermycket att prata om. Det är lite kul, för vi är fyra tjejer som träffades med våra bebisar i en föräldragrupp på BVC. Vi har hållit ihop sedan dess, trots att vi är fyra ganska olika tjejer. Jag hoppas verkligen att vi kan hålla kvar den här vänskapen!

Idag har jag varit på del två i en kalligrafikurs. Och oj så kul det är!! Scrappade mycket förr, under L:s första och andra år, men sedan har det bara runnit ut i sanden och inte alls prioriterats. Jag var på en hel del scrapträffar då och kom alltid hem fylld av energi och skaparlust. Jag kände mig så glad över att få sitta där med lite foton och papper och bara försöka forma något. Detta är lite samma sak. Det är lite meditativt över det hela. Och jag inser att det bara blir roligare och roligare när man lär sig skriva kalligrafi snyggt. Är ganska självkritisk nu.

Har allltså varit hemifrån två kvällar i rad den här veckan, och jag tror att det är nyttigt för alla. J får lite mer tid med L, L får lite mer tid med pappa J och jag får lite egentid. En riktigt win-win-situation :-) Men det får mig att sakna nattningen med L... det känns lite jobbigt att komma hem när hon redan sover. Nu ska jag gå och pussa lite på min sovande prinsessa, innan jag själv ska sova. Vaknade av klockan i en otroligt otäck mardröm imorse och det hängde med ett tag. Hoppas på en bättre dröm inatt!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Åh kalligrafikurs, så skoj, hade gärna lärt mig texta snyggare - oj så fina brädor jag kunnat göra då 😉 Ha en fin kväll! Kram <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Linda,
Vad roligt att ni fortfarande träffas och hittar på saker tillsammans, jag har tyvärr inte kontakt med något från Oscars eller Moas föräldragrupp längre och med tvillingarna fick jag inte gå någon.
Kramkram, trevlig helg
www.uppochnervandahuset.se