Tjejsnack

Natten till igår hade R väldigt ont i magen. Det var nog den sämsta natten hittills om man tittar på nattsömnen för både mig och R. Och det gör ont i mammahjärtat när de små grynen har ont, man förstår att de har ont, men det finns liksom inget att göra åt det.. Han sov en stund liggandes tvärs över min mage. Det var nog skönt för honom att liksom sträcka ut magen och samtidigt känna värmen från mig, eller något.

Det var iaf inte en helt pigg mamma som steg upp för att ta dottern till tandsköterskan och sedan åka vidare till Malmö för att först hälsa på en vän och sedan träffa goa vännen J Cool som var på besök i staden. Härligt att kunna träffa sin vän på ett sådant sätt, när hon var i närheten i ett jobbärende. Det blir tyvärr annars inte så ofta vi kan ses. Men nu fick vi några timmar då vi bara satt och pratade utan att bil speciellt mycket störda. R:s mage verkade ganska lugn där på eftermiddagen och han sov mest så vi fick prata i lugn och ro.

Så trots tröttheten efter bristen av nattsömn så fick jag lite härlig energi av att träffa två vänner och bara snacka!

Väl hemma badade storasyster sin lillebror när hon ändå satt i plurret efter sin jympa.
Det är en duktig tjej!!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Så mysigt syskonbad.
Perfekt att kunna träffas och prata då hon var i närheten, det är ju tyvärr så att man inte alltid bor så nära alla dom man skulle vilja:(
Kramar
www.uppochnervandahuset.se