Tjejweekend

Nu är det tjejweekend med högskoletjejerna. Vi träffades alla 1995 för första gången, ingen av oss kände någon av oss sedan innan. Vi skiljdes åt igen 98-99 och har hållit igång traditionen att träffas två gånger om året sedan dess. Alla har givetvis inte kunnat vara med alla gånger och vi har förändrat träffarna från att sova i extrasängar hos varandra till hotell :-) Alla är småbarnsmammor och jag tror att vi alla resonerar som så att om man åker bort en helg vill man inte komma hem tröttare än när man åkte. Sovit på madrasser på golvet HAR vi gjort, nu behöver vi mer lyx.

Nu är första gången vi åker utomlands tillsammans och vi är en något decimerad skara på 6 stycken som ska göra Malaga osäkert. Vi bestämde oss för att åka någonstans och ha träningsfokus (ja, jag v e t! Det låter inte alls som jag!). Det skulle vara lite varmare än hemma, inte vara för lång resa och man skulle kunna flyga från Sthlm, Gbg och Kastrup. Nu blev det så att alla ändå samlades på Kastrup, men det var ju bara kul.

Det positiva när vi landade igår var att det bara var några km från flygplatsen till hotellet och förutom frukost ingick det viss middag med dryck :-) Det negativa var att det i sängarna ligger någon typ av plastad frotté under lakanet som gör att det typ gnisslar i hela rummet när man rör sig. Det, i kombination med att jag hostat halva natten gör att varken jag eller roomie Cool har sovit speciellt bra. Att hotellet inte tillhandahåller handdukar för poolen är också riktigt dåligt.

Startade dagen med en pw, med tanke på min trassliga hals blev det ingen löparrunda. Men det kändes jättebra och vädret var ljuvligt. Sedan frukost med omelett och bubbel (!) och nu lite poolhäng ett tag. Man för ju passa på, ingen som vet hur länge solen är här!Gillar

Kommentarer

Tina,
Låter underbart gumman! NJUT! Kram
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Låter ju hur härligt som hellst ju!! Njuut! Själv ser jag fram emot en tjejdag på ikea på lördag, behöver det efter vaknätter å vabb... KRAM <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723