Tjorvig toppentjej

Det är nog ganska tufft att vara sju år...  Vår fina tjej är så otroligt duktig och det är så lätt att glömma att hon bara är just sju år när hon gör något knasigt eller är tjorvig. Förra veckan var vi lite extra sena en morgon och då gick L ner för att plocka fram frukosten medan jag klädde lillebror. När vi kom ner hade hon fixat fram allt, brett både sin egen macka med skinka och lillebrors med leverpastej och tagit fram sin magmedicin. Det var nästan så att jag fick tårar i ögonen! Underbara tjej!

L med sitt "Best friends-halsband" som hon köpte i USA till sig och sin bästa vän för sina egna pengar!
L och pappa J har lite svårt att kommunicera just nu och det är extra mycket gnabb mellan dem. Ikväll blev det tjorv vid nattning och det var en ledsen tjej som kröp ner bredvid sin pappa. Ja, en ledsen pappa också förstås.

R hostade mycket mindre idag och det blev dagis, vilket jag inte alls trodde igår. Han är fortfarande väldigt mammig och är ledsen varje morgon när jag lämnar honom. Även om jag vet att han slutat gråta innan jag ens är på jobbet så känns det tufft i hjärtat. Han vill också gärna att jag ska ligga kvar när jag läst saga så kvällarna blir ganska korta för min egen del. Men det är väl någon fas han är i, kanske i kombination med många intryck under vår resa till USA.  

Nu tror jag iaf att båda våra underbara barn sover gott och jag ska gå upp och väcka J ;-)

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Fina duktiga L. Ja ibland (ofta) får dessa sjuåringar en att tänka till ♥.
Tack för peppen. Ska visa dig ett foto på fredag 😉 Ska bli så kul att ses igen. Vilken vinst 😊
Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Åh fina, fina L! Vi har två sexåringar hemma som också har det tufft just nu. Mycket känslor som florerar i kroppen på dem tror jag! Skönt att R är bättre igen!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Camilla,
Söta barn 😊 Du har väl inte missat att jag har ännu en matbild-tävling på min matblogg? Skynda in och tävla om produkter värda över 1000 kr 😊
www.coquina.blogg.se
evelina,
Det är en jobbig ålder, de är både stora & små på en gång. Fina L. Gulligt med bästis halsband. Kram
www.evsi.se
jenny,
åhh ja dessa nattningar..
hos oss funkar det bäst om mannen lägger men vi kör på vars en vilket gör att jag alltid blir fast hos astrid.. för om jag läser för henne så somnar jag oftast men om mannen läser vill hon att jag kommer in och sjunger godnattsånger vilket gör att jag blir sittandes...
jag försöker njuta av att de behöver oss nu eller ja, affepaffe somnar ju själv.. men vips kommer en dag när de kanske inte ens vill kramas.
hu, hemska tanke!
www.blogger.com/profile/171088375362437454