Tomterock

Efter några veckors övande var det äntligen dags för förskolans juluppspel. R som nu går på "äldsta" avdelningen hade ett par olika nummer med sina kompisar. Han har övat och gått in för det mycket seriöst.
Och så duktig han var! Det är underbart med två barn som älskar musik! Glädjen i hans ögon när han såg oss på första raden var nästan obeskrivlig. Han tog i ordentligt när det var hans tur att sjunga och han tittade på oss så fort han fick möjlighet.

Det är en underbar förskola som lägger ner så mycket tid och energi på att göra sådana här roliga saker med våra barn. Både på våren och vintern bjuder de in till uppspel och då är alla barn med och sjunger på scenen. Det är så att man får tårar i ögonen när de små från 1-3 år tultar upp och sjunger och slurpar i mikrofonerna :-)

Och sedan blir det mer och mer avancerat ju äldre barnen blir. Då kan det vara både repliker och rekvisita också.


Det var en mycket stolt kille som kom ner och blev omkramad av både mormor, morfar, farfar, syrran, pappa & mamma. Och alla var nog lika stolta över honom. Vår egen lille tomte!


Idag är simkläderna packade. För det är också en aktivitet de har på förskolan. Simskola - och R älskar det! Han packade sin väska igår morse ;-) Från rocktomte till badpojke 

Gillar

Kommentarer

N,