Toppendag!

Ett kort inlägg från ett hotellrum på Gothia i Göteborg. Är heeelt slut efter en heldag med la familia. Det har åkts karuseller och ätits god mat och nu bultar det i min hallux valgus. Knölen på foten alltså. Ska till en kirurg på tisdag men nu börjat det kännas lite läskigt att prata operation. 

Det har varit en toppendag och nu hoppas jag på en natt med riktigt god sömn. Mm måste ju hoppas iaf :-)

Gillar

Kommentarer

Linda K - Hemma hos Klintons,
Låter toppenmysigt vännen. kram kram
houseofklinton.com
Theresa,
Låter härligt! Men inte med bultande hallux...:-( Kan verkligen rekommendera operation, det har varit såååå värt det för mig! Och du kan säkert få lugnande när du kommer dit för att genomföra den! Jag fick massa när jag gjorde första foten men skulle vara kaxig och klara mig utan andra, fattar inte varför!!! Vet inte hur det går till i ditt landsting men mina operationer utfördes ju under lokalbedövning och jag fick alltså ligga och lyssna hur han sågade och skruvade i foten... Men som sagt- har du så ont så kan nog en operation hjälpa dig otroligt mycket!!! Tänker på dig på tisdag! Kram!
mammat.blogg.se
Helen.HUSnrNIO,
Kul!
Planer på en Göteborgsvistelse finns även här vi har bara lite svårt att besluta om när det där dygnet ska bli av i sommar...

husnrnio.se