Toppendag


Vilken finfin dopdag/dopfest!

L somnade i pappas knä vid midnatt när alla kompisar gått hem. Minns känslan av hur mysigt det var att somna i föräldrarnas knä när det var fest. L har nog haft en toppendag med 8 kompisar/kusiner. Hon har inte varit stilla många sekunder och det syns på antalet leksaker på golvet hur kul det varit. Imorgon (läs idag) blir det en riktig leksaksröjning eftersom allt är huller om buller. Det blir så med småpryttlar som Barbieskor och handväskor till Jordgubbsflickan med väninnor :-)

R har nog också haft en fin dag även om han inte fattat att allt varit för honom :-) Många fina presenter och många famnar som velat hålla honom. Det har funkat korta stunder hos andra men helst har han velat va hos mamma. Och så fort jag lagt ner honom, när han varit sovande, så har han öppnat sina små igen och visat att "jag sover inte!"

Det har varit en stolt dag för J och mig, över två duktiga barn i kyrkan. Och det var kul att mina föräldrar för en gångs skull var sist att lämna festen :-) Och att en av mina två kusiner kom! Och att J:s kusin kom trots att hon hade en möhippa också att hinna med. Och att inget askmoln ställde till det så att gudföräldrarna inte kunde komma.

Just nu känns det toppen att vi röjt slagfältet och slipper komma ner till gamla vinglas imorgon (idag). Det räcker att tänka på L:s rum... Vilket gör att hon sover hos oss inatt. Fast tanken på överbliven Schwarzwaldtårta i kylen gör inte ont :-)

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Vad härligt det låter. Vad skönt att dagen blev så lyckad för er alla fyra. Det lever ni länge på kan jag tänka.

Idag skall du väl inte röja. Det är ju mors dag. Då skall du sova länge. Frukost på sängen. Slappa och göra sånt DU vill göra idag.

Önskar dig en bra mors dag.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Veronica Thuns,
Tack så mycket för i lördags. Det hade verkligen varit kul att stanna längre, synd man inte kan dela på sig. I kyrkan var det jättefint och Linnea var superduktig, det hade jag aldrig vågat när jag var 5 år. Kram på er
www.metrobloggen.se/denlillaroda