Torsdag i NY

Oj vad vi hinner med mycket om dagarna här i NY!
Kan ju ha en del att göra med att vi vaknar tidigt.... I torsdags var tanken att vi skulle åka hop-on-hop-off-buss men det slutade med att vi gick och gick och gick istället. Vi bor på 24:e gatan först strosade vi upp mot Time Square (42:a gatan). 

Vi hade bokat brunch i Harlem på Marcus Samuelssons restaurang Red Rooster. Men eftersom vi var tidigt ute valde vi att gå till Central park först. Vi promenerade och kollade var våra vänner & medresenärer B & J gifte sig för några år sedan. Vi såg en förmodad paparazzi och undrade vem han hade span på i den höga byggnaden precis vid parken. Och vi diskuterade byggnaden sin vi tror var med i Ghostbuster ;-)

Till slut tog vi taxi sista biten för att komma till Harlem i tid och intog vår brunch/lunch på Red Rooster. Härlig atmosfär, mycket folk och helt ok mat. 

En kort tunbelbaneförd tillbaka till Times Square och grabbarna ställde sig för att köa för musikalbiljetter medan vi tjejer kollade presenter till barnen. Och lite annat :-)

Middag intogs på Hard Rock cafe och sedan hade vi nära och bra till musikalen Kinky boots. En härlig musikal som man blir glad av. Bra musik, enkel handling om en nedläggningshotad skofabrik som börjar tillverka stövlar till dragqueens, mycket glitter och fantastiska drags. Alla - inklusive lillkillen på 8-10 år var grymma på high heals! Jag skulle verkligen behöva gå en kurs... Ha ha!

Det var inte det lättaste att hitta en ledig taxi efteråt så det blev en något kall promenad tillbaka till hotellet vilket resulterade i lite mer än två mils promenerande vår första dag i staden som aldrig sover!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Roligt att du delar med dig av era upplevelser. Kram kram
nockinocki.blogg.se