Torsdag, som fredag

Idag har jag äntligen jobbat med min fotokurs. Fast jag måste erkänna att det stör mig att jag inte riktigt fattar alla förhållande mellan inställningarna ännu. Men skam den som ger sig! Har iaf fått in ännu en uppgift så nu är det bara att fortsätta beta av dem.
 
Maten står nästan på det dukade bordet, ljusen är tända i hallen och köket och nu inväntar L och jag bara våra gäster, min kära vän J Cool och hennes dotter som är lika gammal som L. Vi ska ha en riktig tjejhelg i några dagar. Eftersom J Cool och jag bor på östkust respektive västkust så träffas vi inte så ofta längre som när vi bodde i samma stad och var studenter. Åh, det får kanske bli en liten tur längs Memory lane med hjälp av lite gamla foton ikväll :-)

Gillar

Kommentarer

Wojtan,
Amen herregud, inser att jag missat att du är gravid!
GRATTIS vännen!
Vad skoj med en liten bebis. Jag blir riktigt avis.

Stor kram Åsa
www.wojtansblogg.se
Ni kommer säkert få en underbar helg. Så trevligt med kärt besök.

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Vi tror det kommer bli en toppenvecka. Längtar.

Det var troligen något "gruskorn" som irriterade gallan eller gallgångarna. Det har troligen bara följt med ut i tarmen och bort. Det är ganska vanligt så jag känner mig lugn med de svaren jag fått.

Hoppas er tjejhelg fortsätter på bästa sätt.
Trevlig helg.

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Rebecca,
Hej vännen!
Hoppas att ni har det riktigt gott med er tjejhelg.
Vad roligt med fotokurs. Jag har funnit ny fotoinspiration tack vare en kollega idag och vill just nu inget hellre än att fota. Synd bara att tiden inte räcker till alltid.

Ha det gott.
Massor av kramar
www.cheeky.nu