Torsdagstrött, tv & te

Det är ju kanske inte världens smartaste drag att kolla på "Sveriges mästerkock" när man har dragit ner på godsakerna lite den här veckan, ha ha! Sitter, lite småfrusen under en filt, efter en kvällspromenad med hela familjen, och kollar på just Mästerkocken. Dricker en stor mugg te och tuggar på några pecannötter, men dreglar lite efter ramensoppa och andra moderna asiatiska rätter. Mums!

Brukar du kolla på Mästerkocken?

Maken, sonen och jag kollar alltid tillsammans. Dottern är inte intresserad tyvärr.

Gillar att det är torsdag, men det hade varit ännu skönare med fredag :-) Fånigt hur trött man (jag) kan vara efter enbart en arbetsvecka. Har fått en massa gjort på jobbet så känner mig inte det minsta stressad över att jag faktiskt varit ledig hela jullovet.

Det har funkat bra för L att ha fjärrundervisning nu ett par dagar. Igår på idrotten skulle de gå ut och gå 5km, så alla fick ladda ner Runkeeper så att de kunde redovisa för sin lärare sedan. Bra initiativ tycker jag! Såg någon som hade lagt upp en bild på sin dotter på FB idag, där hon tydligen hade fått i uppgift att städa hemma då de hade hemkunskap. Älskar innovativa människor som ser utanför boxen!

Då varken L eller R tog sig till eller från skolan idag för egen maskin (R fick inte cykla då det var otroligt halt, och L sitter ju hemma) så fick de faktiskt följa med på kvällsrundan med den fyrbenta fluffiga. Fortfarande otroligt halt, men vi höll oss på benen iaf :-) Härligt med lite kvalitetstid för hela familjen, och frisk luft & motion på samma gång. Men därav den lite frusna känslan & filten just nu!

Gillar

Kommentarer

Fin bild på dig!

Man ska alltid ta tillvara på alla kvalitetstidermedbarnen. Hux flux är de utflugna. Igår bar dottern hem.a pä middag. Då passade jag på att sitta nära...jättenära, hela kvällen. Ikväll var det min mamma som fick kvalitetstid med mig.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack snälla! Och ja, man får verkligen passa på! Igår lyckades hela familjen sitta kvar efter maten och kolla på Talang. Sådana stunder uppskattar jag väldigt mycket! Kram
nouw.com/popprinsessan
Yasminegill
Yasminegill,

Jag är också frusen under filten just nu efter en dag i pulkabacken. Följer inte mästerkocken men tittar ibland och då kan man ju bli riktigt sugen

nouw.com/yasminegill
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tycker att det är ett riktigt trevligt program!
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,

Här sitter även jag under filten och myser med ett glas vin och några chokladpraliner fast jag lovat mig att jag inte skulle förrän imorgon fredag. Mästerkocken har jag inte sett denna säsongen ännu.

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Mästerkocken började denna veckan, men jag har faktiskt helt missat reklam för det. Låter yummie med vin och choklad!
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Låter som vår kväll, ar också kikat på mästerkocken med en mugg te =D. Idag har det inte varit så halt här, men för några dagar sedan var det väldigt halt. Det har kommit mer snö här så det lagt sig över det hala.

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ni verkar ha fått bra med snö. Här åker alla kids pulka på is 😃
nouw.com/popprinsessan
Lillan Kind,

Jag tittar på mästerkocken ibland, och tyvärr lyckas jag vanligen pricka in mitt tittande då jag är som mest sugen på något gott att äta. Så jag blir nästan outhärdligt avundsjuk på dom som får provsmaka alla dessa delikata anrättningar😆 Men mys under filten är underbart när man har varit ute och frusit i kylan😄

varapavag.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Samma här! Eller så blir jag alltid sugen just för att jag kollar på matprogram!
nouw.com/popprinsessan
Madde ,

Vi tittade på det också och kanske inte det smartaste då man är småhungrig och inte har så mycket SP kvar ( är ju viktväktare igen så nu räknas det points) Ännu värre är det ju ända att titta på hela Sverige bakar hihi. Undrar om det var så populärt att få i uppgift att städa hemma??? Föräldrarna var nog nöjda, men eleverna?

www.nouw/com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tjejen på bilden verkade inte helt missnöjd, men jag har ingen aning 😊
nouw.com/popprinsessan
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

har inte tittat på det på ett tag, tycker egentligen att det är ganska bra, men denna vecka har rullatförbi utan tvtid, vi har haft annat att göra, dock hinner vi eventuellt med en film på fredagsmyset ikväll..

nouw.com/stegsamlaren
Popprinsessan
Popprinsessan,
Hoppas ni såg någon bra film igår!
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Det var faktiskt länge sen jag tittade på Sveriges mästerkock, det har blivit att titta på annat istället. Men det är svårt att titta på mat- och bakprpgram utan att bli sugen på något själv 😅

Riktigt smarta lösningar dem har nu vid fjärrundervisningen!

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det är så mycket som ser gott ut i matlagningsprogram!
nouw.com/popprinsessan
Fnulan,

Men tjena snygging olalalaaaaaa <3 Nja vi kollar inte på det men jag tror att mannen skulle vilja att vi gjorde det =) Kan ju kolla på play! Mira är så lycklig att hon får gå i skolan och inte ha skola hemma. Konstig unge

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vi kollar alltid på play, eller CMore. Perfekt att kolla när det passar oss!
nouw.com/popprinsessan