Törstig...

Jo, det var visst någon magsjuka jag åkte på igår. Som tur är så är det bara jag som insjuknat (än så länge iaf) i familjen. Fick inte behålla minsta lilla vattendroppe igår...

Feber.. och magkramper inatt som gjort att jag inte kunnat sova. Idag har jag fått i mig 1,5 dl nyponsoppa som verkar så stanna (*håller tummarna*). Håller mig i soffläge idag också.
Det hade dock kunnat vara lite mer harmoniskt här hemma. Nu måste jag öppna plasten som är i alla dörröppningar för att ta mig till toaletten..  Har varit så "fräck" att jag inte stängt den plasten som är i hallen mot toaletten - om det skulle bli bråttom... Att snickarna skär kakel och klinkers med en väldigt högljudd maskin i ackompanjemang till skruvdragare och borrmaskiner  är något som jag försöker ignorera. Jag drar filten tätare omkring mig och höjer ljudet på tv:n en stund.

Gillar

Kommentarer

FLOOSAN,
ursch magsjuka, stackare!
Krya på dig!

haha skulle inte heller kunna tänka mig en vuxen karl i dressen, vilken syn. Men hemma skulle jag gärna mysa runt i en i smyg
floosan.blogg.se
Mamma Russin,
hej gumman..
men har du åkt på helvetes sjukan...:( usch och fyyy, hoppas de övriga klarar sig..

inte roligt att ligga sjuk när du har huset fullt av byggjobbare heller..

KRYA på dig.. kram
enburkrussin.se
HUSnrNIO,
Nä usch stackare! Hoppas du piggar på dig snabbt nu när du fått behålla nyponsoppan och att ingen annan i familjen insjuknar!
hilajns.blogg.se