Trädgårdsfix & träningsvärk

Jag blev sååå glad när jag såg alla roliga frågor som jag fått under mitt tidigare inlägg! Tack! Vissa frågor får jag ta mig en ordentlig funderare på, men jag lovar att jag ska svara på alla!

Insåg i morse att en del av mina (våra) uteväxter nog fått lite frost på sig, och ser inte så fina ut längre. Får nog bli lite trädgårdsarbete i helgen alltså. Vi är inte världsbäst i den här familjen på att "vinterbona" - grillen står ju framme året runt och utemöblerna också ibland, ha ha! Men lite fint på trapporna borde jag ju iaf kunna fixa :-)


Idag är det en tuff dag. Jag var på gymmet igår. Jodå, det är sant! Första gången sedan innan sommaren. Och det har satt sina spår. Redan går började jag känna mig ganska stum i benen och idag har det blivit värre och värre. Det är helt ok så länge jag sitter helt stilla men när jag tvingas röra mig så börjar det nästan göra löjligt ont. Fasar lite inför morgondagen. Kan man sjukskriva sig för träningsvärk?!? :-) 

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Den enda värk jag gillar är just träningsvärk - ett kvitto på att man gjort något bra 😃 Ska ta mig iväg och simma idag på em så jag sedan kan helgmysa med gott samvete. Har då simmat i 4ggr i veckan i fyra veckor och banne mig så märker jag resultat både i energi och i tappade cm. Kul! Ha en fin fredag! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Becka Lindhe
Becka Lindhe,
Usch träningsvärk är inte alls roligt..
För flera år sen hade jag en hemsk träningsvärk, jag kunde verkligen inte böja mina ben, hade en äcklig träningsvärk i låren. Detta var på ett träningsläger. Dagen innan tränade vi BARA ben... Hemsk tanke när man tänker tillbaka. Fick sätta mig med helt raka ben, rakt ner på en bänk och typ kasta mig i sängen, hahahha
misslindhe.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229