Tradtition - check!

I tisdags var det dags för min årliga december-tradition. Den att se & höra en julkonsert med Magnus Carlsson! I år var det tioårsjubileum för mamma och mig att se Magnus precis innan jul!

Vi har sett både Änglarnas tid, som oftast, eller kanske alltid(?) är i kyrkor med bara Mr Carlsson och Christmas Night som är i konserthus tillsammans med andra artister.

Är egentligen lite osäker på när vi var och såg Magnus första julen, men det var åtminstone 2010 (så det kan ha varit tioårsjubileum redan förra året, ha ha!). Då var det Änglarnas tid i Mariakyrkan och likadant var det i år.

Tyvärr blev det inga bra bilder, bara småsuddiga mobilbilder... Men jag får väl tänka som så att jag var där för att njuta av musiken, vilket jag gjorde, och inte tänka på att jag inte fick några bra foton.

Övriga år har jag skrivit om här: 2012 2011 2013 2014 2015 2016 2017 2018

I år pratade han om hur mycket han älskar julen, men också lite om att julen kan påminna oss en del om dem som inte är här hos oss längre ♥ Stämningsfullt.

Det är en mycket trevlig tradition vi har, min mamma och jag :-) Är det någon som kan sjunga in julen med Adams julsång så är det Magnus Carlsson! Visste ni förresten att han är utbildad sångpedagog?

Tack mamma för att du hänger med mig på detta år efter år!

Gillar