Tråkdag


Har egentligen inget att skriva idag. Känner mig lite låg och tom. Trots att jag borde vara upprymd över att inget mer kräk visat sig i den här familjen (peppar, peppar). Alla sov bra under natten - utom jag som låg på helspänn och varje gång R rörde det minsta på sig så var jag beredd med Big Pac-bunken. Idag har hela familjen bara varit, tvättmaskinen har gått varm och allt har tvättats som fanns i närheten av något kräkande barn igår. Jag har inte haft någon matlust alls, men så är det väl när man själv är rädd för att ev bli sjuk. Vill ju tex inte riskera att bli dålig när jag ätit ägg, ägg som jag äter i princip varje dag. Det skulle vara en katastrof att inte kunna äta det sedan.. 
Än så länge verkar det bara som om R haft magsjuka. Att L kräktes igår tror jag fortfarande beror på hennes åkomma, vad det nu var. Tror att hon haft (eller har kanske) öroninflammation, men ingen trumhinna har spruckit). Antar att hennes illamående berodde på huvudvärken, men jag vet ju inte.
Imorgon är det en ny dag. Då blir det storstädning här hemma. Då ska här dofta rengöringsmedel!

Gillar

Kommentarer

Evelina Hellström,
Hoppas du vaknar upp på bättre humör imorgon!
Ingen kan vara glad jämt. Och håller verkligen tummarna för att kräket håller sig lååångt borta från er!
Kram
www.evsi.se
Tina,
Godmorgon hjärtat! Idag är det en ny dag och jag hoppas att ni alla har fått sova gott inatt och att ni vaknar pigga och krya idag. Massor av kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Russin,
hej vännen..
men fyy så jag tycker synd om er och kräkande söta barn.. 😟 skönt att alla verkar friak nu iaf.. hoppas ni andra klarar er..

vilka fina höst kort från mata pippi promenaden, va mycket löv.. helt gult.. 😊

rkamkram
russinsdagbok.se