Träning, Miami och tv

Oj, oj, idag är jag verkligen trött.. Var ganska trött igår vid 21.40 men tänkte att jag kan ju titta lite till på tv. Vilket jag gjorde - så jag la mig inte förrän halv tolv. Stupid me liksom. Var riktigt trött när klockan ringde imorse och det har suttit i hela dagen. Ikväll satsar jag på en tv-kväll igen när jag har nattat L. Känner ändå att jag varit lite duktig.

Det blev ingen cross-runda igår eftersom jag vaknade med väldigt ont i halsen. Passade på att dammsuga och torka golven i hela huset istället eftersom jag ändå hade avsatt "träningstid". På kvällen ställde jag mig 30 min på min stepmaskin och glömde visst stäcka ut vaderna efteråt... det känns idag.. Efter jobbet passade jag på att ta en riktigt snabb power walk i skogen med D. Det blev en runda på 25 minuter och jag känner mig ganska nöjd. Imorgon blir det iaf crossen :-) Måste verkligen träna eftersom jag inte får till det här med bra mat. Ahh! Blir så irriterad på mig själv! Har köpt Laga lätt idag och ska sätta mig och skriva en inköpslista.

Nu är J på väg till Miami - eller han landar nog där nu vilken minut som helst. Det är dags för grabbhelg. Snacka om lyx. Helg som börjar en onsdag. Och i Miami. Tror inte att J kan klaga på några tjejhelger över huvudtaget framöver... Han kommer hem på måndag och åker på tjänsteresa på tisdag. Sover hemma och åker sedan till huvudstaden med jobbet ons-fre. Det är inte direkt så att vi sliter på varandra trots att vi numera jobbar på samma arbetsplats.

Ikväll är det Greys igen. Om jag fattat det hela rätt är det två gamla avsnitt i repris, jag antar att det är för att man ska komma i rätt stämning, för sista avsnittet var ju väldigt överraskande! Det är nästan så att jag måste se det igen ikväll... På tal om tv-serier så missade jag min andra favorit i helgen, nämligen Lipstick Jungle. Hade annat i huvudet än att det hade bytt dag och visades visst i lördags på någon knepig tid och jag kan inte hitta någon repris. Så, om någon såg det får ni gärna ge mig en liten resumé :-)

Nu är det dags att slänga in stolsöverdragen och fåtöljöverdraget i tvättmaksinen. Är inte riktigt säker på vad det var som hamnade i fåtöljen i lördags och därför tar jag det säkra före det osäkra och tvättar hela skiten. Soffan ska också få sig en omgång, men det kräver ju en del planering eftersom jag inte vill sitta i en blöt soffa sedan.. Ha ha, i-landsproblem again ;-)

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
I-lands problem eller inte.. det är ju fortfarande ett problem 😉

Härligt att läsa att du tränar lite i varje fall, den här veckan har jag inte fått till varken det ena eller det andra..

Kram
www.ingelalala.se
CharmKatti,
Men vad är det du tycker är så svårt med maten?
Vi hann inte prata mer om det tidigare idag. Vi kan väl höras imorrn om det är lugnt på jobbet?
Kram
Katti
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Jessica
,
Hej,
Jag vet inte om jag har sagt innan att jag såg alla Lipstick jungle avsnitten för några månader sen. Typ i sträck. Blev helt hooked, sen helt knäckt när jag insåg att de inte skulle spela in fler säsonger!!!! Det är ju så bra.

Får ladda inför Greys nästa vecka!!! Härligt att det kommer igång!

Kram kram
Frida,
Stora eller små problem dom är ändå jobbiga ;D
Hoppa satt du kom i säng tidigare igår .
Kraamr<3
fantastiskamamman.blogg.se
Wojtan ?,
Hej

Jag missade också Lipstick i lördags. Det är ju på så konstig tid numera.
Hur går det med att jobba med din man?
Har du kommit in i det?

Kram på dig
www.wojtansblogg.se