Träning och gala!

Jag har inte övergett alla bloggar som jag brukar läsa och kommentera hos, men just nu får jag inte riktigt tiden att räcka till. Framför allt inte eftesom J inte är hemma denna veckan.. Och jag försöker lära mig att faktiskt vila när jag har tillfälle, även om det är svårt..

Idag var jag och shoppade lite nya grejor till mig själv.
Jag ska nämligen börja träna! Eller jag HAR börjat träna - idag! Puh, att bara blåsa upp den där fitnessbollen (med pump) kommer att ge mig träningsvärk... Jag har börjat ett magträningsprogram hos Olga Rönnberg - www.mammafitness.se/se Under 6 veckor ska jag träna min mage och jag hoppas bli fortsatt motiverad att träna vidare efter det. Just nu känner jag mig väldigt motiverad. Olga vill att jag skriver en kostdagbok och skickar till henne om en vecka vilket gör att jag inser hur fel jag äter. Jag äter förmodligen för få måltider på en dag, inga mellanmål alls och det i sin tur genererar stora portioner vid lunch och middag. Idag har jag inte ätit så mycket för jag har fått ont i halsen - visst är det typiskt när man väl sätter igång med träning?
Extra kul är det att Olga kommer och föreläser på Mammablogg galan om några veckor!På tal om galan så shoppade jag ett par skor idag!! Utseendemässigt föll jag för dem direkt, men den ena skon satt inte helt perfekt så jag ska prova dem lite här hemma och känna efter lite mer. Man kunde visst få dem lite uttänjda också hos skomakaren.
 Lite mer på tal om galan så är nu omröstningen på G! Jag är nominerad i kategorin Bästa mammabloggen och Bästa vardagsmammabloggen. Rösta gärna på mig :-)

Gillar

Kommentarer

Linda,
Vad duktig du är! *Jag började att räna lite genom att göra plankan och lite andra övningar på kvällarna men ja som med mycket annat rann det ut i sanden, måste verkligen ta upp det igen, annars blir det korsett på galan som gäller. Hjälper du till och drar?;)

Hoppas du har en bra dag och jag tycker du gör helt rätt i att försöka vila då R sover, speciellt nu då du är ensam med båda barnen.

Kramar
www.uppochnervandahuset.se