Träning, pappasaknad & tillgänglighet

Idag var jag på gymmet för första gången på evigheters evigheter. Det var skönt att komma dit, men inte jättekul. Så är det väl när man får börja om från början igen. Det kändes inte som om jag kunde ta i, och även om jag hade kunnat träna hårdare så vågade jag inte, för jag vill inte riskera att bli krasslig igen om jag tränade för hårt.

Jag har känt av min opererade fot ett par dagar och nu ikväll är jag riktigt öm. Hmm, får nog bli ett samtal till ortopedkliniken imorgon och höra lite om jag ska göra något speciellt. Eller inte göra kanske...


L har också tränat idag - hopprep. Hon tycker att långrep är roligast och jag tycker att det är lite synd att man inte får vara med på en lektion för att se vad de gör. R och jag roade oss med att testa olika gungor, klätterställningar och gungbrädor på skolgården så länge.

R, som vaknade upp och saknade sin pappa väldigt mycket. Han ville inte gå på toaletten, han ville inte duscha och efter duschen ville han sedan ha på sig pyjamas igen.. Puh! Jag tyckte att det var jobbigt att få ett bryt innan klockan var halv sju, och då hade han redan fått minst tre...

Men han somnade iaf snabbt ikväll! L har just slutit ögonen bredvid mig och jag ska alldeles strax också försöka få lite sömn. Vaknade upp trött idag också, och jag gissar att det är för att jag undermedvetet vet att jag är ensam med barnen. Att jag måste vara tillgänglig hela tiden. Så det gäller väl att passa på att försöka få så många timmars sömn som möjligt.

Gillar

Kommentarer

Theresa,
Hoppas du får sova gott inatt! Aj då, trist med foten! Men annars har det gått bra eller? Har du haft ont länge? Kram!
mammat.blogg.se
Theresa,
Haha ett par dagar står det ju! 😉 Hoppas iaf att det går över snabbt!
mammat.blogg.se
Emelie,
Du är en supermamma <3
undermyumbrella.se
Stina på Vimedbarn,
Hej! Ja men det gäller ju bara att ligga i! 😉
Vad har du gjort med foten?
stinas.me