Träningssugen

Det känns som evigheters evigheter sedan jag tränade. Det är snart ett år sedan jag sprang. Eller nästan iaf. Typ nio månader. 9 juli förra året opererade jag foten och jag har inte sprungit sedan dess. Har nu faktiskt varit sugen en par gånger men det har inte varit möjlighet att kasta på sig träningskläder och skor just då.

Jag har inte heller varit på gymmet på länge. Inte ens hemma har jag tränat. Det har varit lite för mycket influensor, feber och förkylningar som hindrat. Och även om jag har en förkylning i kroppen som inte riktigt vill bryta ut, men som inte dragit sig tillbaka helt heller, så känner jag ett sug efter träning.


Eftersom jag har satt upp som mål att springa en liten runda i Central Park om ett par veckor så börjar det bli hög tid att provspringa en gång här hemma...

Igår damp det ner en ny träningsbehå från Pierre Robert i brevlådan. Via Buzzador har jag fått möjlighet att testa Pierre Robert Sport-Bh som är sömlös och formsydd. Det ska bli superkul att testa.

Vill du också testa? Med kampanjkoden PIERRE30ROBERT (gäller tom 30/4) får du 30% i rabatt när du handlar något i sportsortimentet i webshoppen.

Gissar att det inte blir någon träning denna veckan dock, eftersom jag känner av påskens förkylning och är öm i lymfkörtlarna vid käken. Kanske ingen fara att träna lite egentligen, men eftersom jag blir gräsänka idag vill jag inte riskera att bli helkrasslig. Men om solen fortsätter skina så kan jag kanske trycka in en promenad eller två!

Gillar

Kommentarer

I mitt huvud,
Krya på dig, och var rädd om foten!
www.blogger.com/profile/157534517494859586
Jeanette,
Visst är det svårt att komma igång efter uppehåll, men det är bara att bestämma sig. Krya på dig!
Har hört en hel del positivt om den sportbehån, ska vara bra för den med mindre byst... Jag vet ju inte hur du ser ut, men skriv gärna om hur du tyckte om den.
Kram J
www.blogger.com/profile/126117230587822803