Trassel och tårar

Har haft lite nätverkstrassel här hemma, därav inga blogginlägg. Det blir knappt något ikväll heller, för jag är galet trött... Hade kunnat sova nu, men ville se Greys :-)

Min kära vän Cool frågade igår hur det är med L nu eftersom det var ett tag sedan jag skrev att hon var bråkig/gnällig. Hon har faktiskt varit jättesnäll/duktig den sista tiden, vi har inte alls haft mycket tjaffs. Hon verkar mycket mer förståndig nu och det går ofta att resonera med henne om hon får sura blicken. Dock har hon igår och idag börjat gråta igen vid dagislämning... Idag slog hon upp ögonen vid halv sju och blev ledsen. "Jag vill bara vara med pappa och dig!" sa hon och jag fattade ingenting, undrade om hon kanske drömt något, men till slut kom det fram att hon inte ville till dagis.Jobbigt! Och det värsta är att hon slutar gråta en minut efter att jag gått,vilket i och för sig är skönt, men det känns ju såå jobbigt för mitt mammahjärta att lämna henne gråtandes med stora tårar som bara väller ut ur ögonen. Det är inte direkt så att jag ser fram emot att lämna henne imorgon...

På ovanvåningen händer det inte mycket, eller det gör det väl, men det syns inte så stora förändringar nu. Längtar tills det börjar synas några framsteg. Ser verkligen fram emot att åka hemifrån hela helgen!! Kan inte skriva så mycket om helgen ännu, eftersom det är hemligt för vissa deltagare som eventuellt läser här ;-)

Gillar

Kommentarer