Trettonafton & trettondagen


Oj, oj, oj vad dagarna gått! Inte ett enda inlägg varken igår eller idag! Men jag är här, det har bara varit fullt upp :-)

I torsdags var det tapasträff söderut med barndomsvännerna inklusive familjer. Alla hade med sig några tapas och oj så mycket gott det var! Ett kul koncept också att det var knytis, för på så sätt blev det tapasintag av sådant som jag förmodligen aldrig skulle testat annars.

Idag (fredag) har vi varit hos J:s moster och morbror. Ett helt gäng, mycket mat, god mat, mycket prat, goda drinkar och duktiga barn.

Morgondagen är fullspäckad med äventyr så jag måste hinna tömma det fulla minneskonsten till kameran innan vi åker hemifrån... De här röda dagarna gör mig förresten helt snurrig. Har noll koll på vad det är för dag. Det bästa vore nog att jag sov nu...

Gillar

Kommentarer

Russin,
hej hopp..
men GUUUD så mycket gott.. perfekt med tapas knytis.. 😊 ska jag lägga på minnet..

Hur går det för dig, är du tillbaka kolisfritt nu efter jul ?

Här går det bra men vågen har inte börjat rört sig än, men jag mår redan mycket bättre igen.. 😊 jag försöker träna mycket med så jag hoppas på lite minus snart med.. 😊 märker på kläder och omfång att jag minskar med det vore kul om man såg det på vågen med.. 😊

KRAAM
russinsdagbok.se