Trip, toa & trasiga ägg

Nu är granen ute ur vårt hus. Det var faktiskt den sämsta gran vi haft någon gång - den har barrat hela tiden. Så igår plockades kulor och stjärnor av och granen åkte ut. Jag brukar vilja få ut granen till nyår om vi firar på hemmaplan. Är vi bortresta över nyår så åker granen också ut innan, för jag vill inte komma hem till en hög barr :-)

Barnens pepparkakshus är också kraschade och provsmakade, he he, av barnen.

Nu är vi på väg norrut! I onsdags kollade vi ju till vårt Solsidan och nu är det dags att kolla läget i Lejonkulan i Björnrike. Med oss i bilen har vi svåger och svägerska och har lånat en stor bil så att vi alla kan åka i samma bil. J har skrämt upp svägerskan att vi inte kommer att stanna så hon vågar inte dricka något kaffe med risk att behöva uppsöka en toalett :-)

Och så ska det bli spännande att se hur mycket av maten som är funktionsduglig när vi kommer fram imorgon efter en övernattning Mora. J, som verkligen är grym på att packa, har dock en tendens att trycka in saker så det är mycket ovisst om snacks och nachos enbart är smulor. Äggen är också ett frågetecken - kanske inte just om de klarar att hålla sig hela , utan snarare är frågan om de kommer att frysa... Fast å andra sidan läste jag att ägg spricker om de fryser så då är ju egentligen det frågetecknet uträtat, ha ha! Men något spännande ska vi väl ha framför oss!

Gillar