Trollunge

Idag var det en liten trollunge jag lämnade av på dagis. Lite mer trollig än vanligt :-) Det var dags för trollvandring och så klart hade Ninis också trollkläder dagen till ära. Tack och lov har L haft samma tema på dagis en gång så kläderna är sydda för länge sedan :-)


Vet inte om trollen längs trollvandringen la någon trollformel över R för han har varit "gamla glada" R hela eftermiddagen. Vi åkte direkt efter jobb/skola/dagis för att shoppa lite nya skor till barnen. Och för en gångs skull rev inte R hela affären, utan provade med glädje ut skor och ville knappt ta av sig dem sedan.

Sedan åkte vi vidare för att köpa lite vantar och överdragsbyxor och det gick också bra. Vi unnade oss att äta ute och allt flöt på bra. Det känns extra bra att vi fick en fin eftermiddag ihop eftersom övriga familjen åker till stugan imorgon, utan mig.
Jag kommer dock inte att sitta hemma ensam, utan ska iväg på äventyr på annat håll :-)

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Nämen åh vilken söt trolldräkt, hoppas du njuter av kvällen! Kram
carolina1979.se
Tina,
Men åh! Världens sötaste lilla trollunge! <3 Här behöver vi också köpa skor och vantar och det får nog bli i eftermiddag tror jag. Vad ska du iväg på för spännande då?? Hoppas du får det underbart vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Vero,
Vilken sötnos.

Trevligt med en solohelg. Jag och Gubben tar en ensamtidhelg vi. Drar till Riga imorgon bitti för att bara ha det gott en helg.
virrigavero.blogspot.com
Nina - Glamourmamman,
Sötnöten 😊

Synd att vi inte han säga hej innan idag - hoppas vi ses snart igen!

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Bakom dörr nr. 11,
Vilken liten sötlök.
Ha en underbar helg.
Kram Pia
piajohansson72.blogspot.se/
Jenny,
Sötaste trollungen på braaa länge. Kram. Hoppas helgen blir mysig
nockinocki.blogg.se
Faster Raggis på äventyr,
Vilken sötis i trolldräkt!fKram
www.blogger.com/profile/151331187843847259