Trots & traktorer


Undrar om det kan vara så att den här lille rackaren är i någon trotsperiod?
Han är arg hela tiden, kan allt "fälv" och herregud om man inte låter honom göra det "fälv"! Och ska han ha hjälp så ska det vara av mamman och då får inte syrran hjälpa till. Eller så ska det vara av syrran och då får mamman absolut inte hjälpa till.

Sedan R började på förskolan i augusti förra året så har han varje dag lagt sin napp och kanin i korgen i kapprummet. Tills förra veckan. Nu ska han plötsligt ha nappen med sig in till kompisarna. Väl där kan han mycket väl gå raka fram till någon av fröknarna och ge dem den, eftersom jag sagt att han ska göra det. Men why?? Idag sprang han in på dagis, med nappen och ninis i ryggsäcken (ett helt nytt påhitt för  dagen).Väl inne bröt han ihop när han inte fick nappen. Han var så sur på mig att han inte ville säga hej då, inte vinka eller något. Men som tur var lyckades snälla fröken få honom att glatt vinka i fönstret, så kunde mammahjärtat lugna ner sig igen.

Under eftermiddagen råkade vi se en massa traktorer och grävmaskiner och det var så klart jättespännande. Helt plötsligt fanns där inga fler att titta på och då blev det liv för det.."Traaaktor!"... Jag försökte trolla fram en traktor, men tyvärr har jag inte de kunskaperna. Men det avledde vrålet en stund iaf :-)

Puh, undrar hur länge den här perioden varar??

Gillar

Kommentarer

Jag känner igen den där lilla killen, vi har också en sån 😉 Det är väldigt mycket trots och kan själv nu..

Kramar
sagabus.blogg.se
Emelie,
Låter minsann som en trotsperiod.
Någon gång måste den ju gå över.
Tur han har en go mamma som t.o.m försöker trolla fram traktorer <3

Kram
undermyumbrella.se
Tina,
Mm underbart med trots 😉 Hoppas du har en fin dag vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Annaochlivet,
Ojoj alla dessa åldrar som kommer och går hos de små älskade barnen.. Det går över så småningom <3 Ha det gott! Kramis
www.blogger.com/profile/161298179685519008