Trött...

Idag har det inte blivit några inlägg. Har haft fullt upp och oj, oj vad vi har jobbat idag. Jag lär har träningsvärk imorgon.. Men det kommer att vara ok för det vi gjort idag har gett resultat. Grabbarna har flyttat och jag har med hjälp av mamma och svägerskan städat. Byggdamm biter sig fast!!

Imorgon fortsätter vi med att röja ur det gamla och förhoppningsvis shoppar vi lite nya möbler som ska börja meckas ihop. Det lär bli ett besök på det stora möbelvaruhuset :-)

Nu är vi trötta familjen. R sover. Jag skulle kunna somna. L är den enda som verkar pigg, trots att hon lekt hemma hos bästa kompisen hela dagen. Ska passa på att göra mig i ordning nu när R sover hos pappa en stund. Tänk om jag hade orkat läsa lite någon kväll? Jag som alltid läst innan jag somnat surfar nu lite på telefonen. Orkar inte mer. Har en hööög hög med tidningar som väntar och ett antal böcker som bara samlar damm. Men snart kanske jag orkar.
Fast jag funderar starkt på att sätta mig upp på natten och ge lillkillen mat istället för att ligga och amma. Det är så enkelt att ligga och amma och vi båda somnar om ganska fort. Kanske för fort för lillkillen, jag vet inte om han hinner äta sig mätt. Tänkte att jag kanske skulle sätta mig upp så att jag har koll på att han äter innan han somnar om så kanske vi får sova lite längre innan det är dags nästa gång. Fast jag tror inte att det blir inatt. Jag är för trött..

Gillar

Kommentarer