Trött efter tuff dag

Idag har det varit en tuff dag. En tuff dag med tuffa beslut på jobbet. Och när jag ikväll hittade något som jag förmodar var en lus i L:s hår så startade operation sanering av hela familjen och tvättmaskinen går nu för fullt med sängkläder och handdukar. Tur att vi hade behandlingsmedel hemma!

L har klagat på att det kliat i nacken ett tag men jag har luskammat henne åtskilliga gånger plus att man kollat henne på skolan när hon kliat sig där utan resultat. Jag får luspanik så fort någon pratar om löss så jag har verkligen kollat igenom henne. Jag har varit på apoteket och köpt produkter för kliande hårbotten så på sätt och vis är det ju skönt att ha hittat orsaken. Fast ändå inte.. Trodde att löss var något större faktiskt..


Nu är jag lika trött som Doggen D. Slut som artist. Men måste vänta på att tvättmaskinen ska vara klar så att jag kan ladda nästa med start imorgon innan jobbet. Enda fördelen är att det ska bli skönt att krya ner mellan nytvättade lakan..

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh nej! Lider med dig vännen! Tuva hade ju löss i våras och man tycker ju att det kliar överallt! Hoppas ni får bukt med de små äckliga krypen och att dagen idag blir lättare vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Jenny,
Men vad tråkigt, hoppas de dör snabbt!!! 😉
Jag hoppas innerligt att vi slipper det där, skulle nog behöva klippa av håret på mina flickor för att lösa det.
Kram kram
nockinocki.blogg.se
Linda K - Hemma hos Klintons,
Puh sånna där dagar är jobbiga. Och så löss på det! PUH! Hoppas dagen varit lugnare vännen. kramkram
www.blogger.com/profile/112285712673794316