Trött kille & trött mamma

Det var en otroligt trött kille som stupade i säng ikväll efter att ha kollat på syrrans repetition och genrep av musikalen.

Han var såå duktig hela eftermiddagen och kvällen och jag trodde nästan att han skulle somna under själva genrepet, men han höll sig vaken.


Väl hemma bröt han ihop och allt var fel. Det gjorde ont i näsan, pappa fick absolut inte läsa, det tog för lång tid innan mamma kom och läste och så var han törstig. Men sedan somnade han väldigt fort.

Jag hoppas att jag också somnar fort ikväll. Har sovit ganska dåligt hela veckan. R har kommit in till oss varje natt efter att han varit på toaletten och då har jag haft svårt att somna om. Har väl hunnit sova tillräckligt länge då på något sätt. Sedan har tankarna snurrat runt kring saker jag inte ska glömma bort och varje gång jag lyckats somna har jag vaknat till när R rört på sig. Har flera gånger tänkt att jag skulle gå in och lägga mig i hans säng istället.

Nu hoppas jag som sagt att hela familjen sover sött och gott inatt och vaknar utvilade imorgon. Imorgon är det dags att starta dagen på gymmet!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hoppas verkligen att ni fått sova ut, och att lillen är på bättre humör i dag, men aktiviteter och slutet på veckan gör sitt... märker det så väl på Bogge... Här har jag just bokat en hotellnatt för att överraska ungarna om någon helg. Blir en mysig födelsedagspresent till dem som vi alla har nytta av ;-D KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723