Trött & tager-vad-man-haver

Oj, oj vad trött jag varit idag! Jag var trött igår också och bestämde mig ju för att komma i säng tidigt. Det gick så där.... Och även om jag kom i säng i något sånär hyfsad tid så kunde jag inte somna. Blev lite stressad till slut.

Så idag har jag varit rejält trött. Orkade inte stanna till i affären på hemvägen utan det fick bli en man-tager-vad-man-haver-middag. Eller middag och middag, barnen fick middag - J och jag tog bara lite plock. Men det funkar också ibland, ha ha!

Imorgon drar vi till Solsidan för att städa byggdamm och skruva stommar. Nu när vi är där sover vi alla i den gamla lilla gäststugan och det är som att sova på läger :-) Hela familjen ligger i två våningssängar som står som ett L. Och jag fixar inte alla ljud, ha ha! Så den här helgen kan jag inte räkna med någon dundersömn. Tur att vi har två timmar hem på söndag så att jag kan sova i bilen, he he!

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
sömn är ju väldigt viktigt så himla irriterande när man ine kan somna fast man lagt sig i någorlunda tid, inte bra när man stressar upp sig då blir det ännu svårare att somna. Lite lägerliv är ju ändå charmigt...får hoppas att du kan sova i kapp senare.
nouw.com/fibrolivet
Michelle ,
Testa appen ’breathe’ som kommer definitivt få dej att somna efter medition
michellefrandell.blogg.se
Marie,
Fin bild på dig och snygg skärpa i samt jag hade lika natt igår med, var lite jobbigt faktiskt. Skönt att dra till solsidan idag
sweetwordsbymirre.com
beattriicee
beattriicee,
Vad mysigt att åka ut dit men jobbigt med alla ljud när man ska sova, men hoppas det går bra ändå! 😍
nouw.com/beattriicee
Kamilla,
Låter mysigt att sova i våningssängarna. Ha det så mysigt i helgen i nya huset och lycka till med bygget.
kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ha ha, nja, lite mysigt att sova alla ihop, men som sagt brukar jag inte sova så mycket.
nouw.com/popprinsessan
Amandizan
Amandizan,
Vad blir det för mat hemma hos er när man inte riktigt orkar laga mat som denna kväll? 😊
nouw.com/amandizan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det kan bli lite skinka och ost eller något liknande. Just denna kvällen hade jag faktiskt både tryffelsalami och en god ost hemma, vilket vi kanske inte alltid har annars.
nouw.com/popprinsessan