Trött, thai & tisdag

En ny dag ligger framför oss. Igår var vi inte hemma lång stund och när vi väl kom hem så somnade nästan hela ligan på en gång. Inklusive jag. Mycket välbehövligt.

Denna veckan är den enda veckan i sommar som jag jobbar och barnen är på fritids/dagis. Jag hade tänkt passa på att träna ordentligt på lunchen denna veckan, men har så fasligt ont i min dumma axel.Fattar inte vad det är som gör att jag får ont hela tiden?!? Funderar lite på om det är kuddarna alternativt sängen i stugan. Det är en skön säng med sköna kuddar, men inte samma som hemma. Varje gång vi varit där får jag ont, verkar det som. Axeln känns liksom helt inflammerad och det går knappt att röra den. Nästa gång vi ska till stugan ska jag ta med mig kuddarna hemifrån och se om det blir någon skillnad. Nu får jag väl ringa "min" thaimassös för att få ordning på axeln igen..

Nu kickar vi igång den här dagen och försöker få så mycket som möjligt gjort! Tuesday it is!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Yes tuesday it is och snart är det semester! Jobbigt med axeln, testa med de andra kuddarna nästa gång! Hoppas det blir bättre! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
äppelblomman,
Jag har alltid med mina kuddar när jag åker någonstans! Dom sover jag bäst på! Lite jobbigt är det när vi sover på hotell, då kan jag gärna inte dra med dom;-)
Ha en fin vecka!!
Kraaam K
www.blogger.com/profile/000487343751866054
Nina - Glamourmamman,
Vad trist att axeln spökar 😟 Testa en omgång inflammationshämmande och se om det hjälper - och träna bara resten av kroppen tillsvidare.

KRAM
glamourmamman.blogg.se