Trött tisdag

Efter en tuff natt med en ledsen R som till slut hamnade i vår säng var jag halvt slagen när klockan ringde imorse. Hade lätt kunna åka hem och lägga mig i sängen igen efter att vi lämnat L på dagis. Men istället ryckte jag upp mig och ignorerade huvudvärken, dammsög huset, och åkte för att shoppa när shoppingcentrat uppnade. Det var superskönt att gå där idag så tidigt, inget folk alls.
Jag hade två huvudsakliga ärenden. Ett par vardagsöronhängen och något i klädväg. Jag tycker att jag har samma kläder om och om igen. Det är samma 6-7 plagg som roterar mellan tvättmaskinen, strykbrädan och tvättkorgen.

Jag började med öronhängena och hittade ett par som jag känner mig nöjd med. Det blev svårare med kläder, det var så tomt i många affärer men till slut hittade jag fyra tröjor/klänningar/tunikor i en och samma affär och kände mig nöjd med det. Halva priset var det också :-) Och R sov nästan hela tiden!!

Sedan lyckades jag få två att tjejerna från föräldragruppen att joina mig för lunch. Det var verkligen trevligt att sitta och bara prata en stund och lunchen övergick i en fika innan det var dags att åka och hämta L på dagis.

Det var välbehövligt efter natten, att få den där tiden för mig själv. Eller det var ju tillsammans med R. Att sedan sitta en stund i omklädningsrummet medan L jympade och prata med en kompis gjorde att det var helt underbart att se R när jag kom hem igen efter 1,5 timme :-)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Låter som en riktigt härlig dag den eländiga sömnen till trots. Hoppas ni får det bättre i natt.

Kram
CiliaH,
Jaha, och min kommentar ovan blev anonym! Ugglehuset var det här 😉
ugglehuset.se
Russin,
hej hopp..
undrar ? Är det Klara Dessers LCHF bok du köpt ? hihi.. Den har jag klickat hem nu och såg att det var 6 veckors matshema i den och kom på att du skrivit det ..:) Hoppas den är bra.. 😊

Hoppas du får sössa gott inatt..

KRAM
russinsdagbok.se
Maria,
Mysig dag du verkar ha haft:-)
Mindre rolig natt...hoppas att den kommande blir bättre!
Kan vi inte få se öronhängena, nyfiken här vet du, HiHi!

kram kram
sagafia.se
Fnulan,
Men dessa nätter,, STACKARS oss vännen!!! KRAM
www.fnulan.se
Anonym
,
Hej hjärtat! Vilken mysig dag du verkar ha haft! Men vi vill ju se örhängena ju!!! Jag håller tummarna för att du har fått sova bättre inatt. KRAM!
Linda,
Vilken härlig dag det blev trots tröttheten, i bland får man bara rycka upp sig och ignorera den.
Shopping låter inte alls fel, har jag sagt att vi bor mitt ute i ingenstans;) Jag saknar affärer!
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000