Trött, toalett & telefon

Oj, oj,oj, vad det händer grejor! R har sedan vi kom hem från semestern börjat använda kalsonger en del. Utan blöja. Och han har känt när det varit dags att gå på toaletten för att göra både nr 1 och nr 2. Idag gjorde han tom nr 2  på toaletten trots att han hade blöja på sig! Stora killen!!


Han saknar sin pappa väldigt mycket nu, den stora lilla killen. Det är många dagar J har varit på resande fot nu och det är inte lätt för R att förstå. Visst pratar vi i telefon varje dag och kör Face time så mycket det bara går. Framför allt när R är trött så frågar han efter pappa. Och 4 dagar till är ju en hel evighet för en treåring. Men nedräkningen har iaf börjat!

Ikväll har R extra svårt att somna och det kommer tårar för både ont i tummen och ont i ögonen (eftersom han gnider sig i ögonen), det är snorkråkor som måste torkas bort och det är ett måste att mamma sitter hos honom. L somnade snabbt efter en dag i skolan och lek med kompis. Gissar att R är övertrött och jag känner mig också ganska mör måste jag säga. Så fort R somnar ska jag smyga in i min egen säng. It´s a plan!

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Fyra dagar är länge det trots ringa och facetime. Skönt att nedräkningen startat!

Svar: Japp på Ica var vi och vi köpte även varor som frallor till dagens frukost, Pepsi Max, frozen yoghurt och något mer som jag inte kommer ihåg nu men inga diskmaskinstabletter som sagt och det var för dem vi skulle åka dit. Suck 😃
Jag har oftast med mig systemkameran när vi gör något eller ska iväg på något. I alla fall allt som rör barnen och som de eller något av dem är med på då jag tycker att det är så kul att ha bildminnen och även om jag är en amatörfotande människa så blir det bättre bilder med systemkameran än med min mobil.

Hoppas ni får sova gott inatt alla tre!
husnrnio.se
Nina - Glamourmamman,
Stackars liten, inte lätt att förstå 😟 Men vad duktig han är som fixar toabesöken!!

Kommer du att vara i Halmstad hela helgen? Kanske kikar förbi på söndagen, kan tyvärr inte på lördag. Vore mysigt att säga hej 😊

Kram!
glamourmamman.blogg.se