Trött torsdag

Det blir ännu ett inlägg utan foto idag. Tiden och energin har inte funnits. Det är en trött mamma här ikväll. Och det kände förstås barnen som tog tid på sig att somna. Jag håller på att fixa inför min Stockholmstrip imorgon. Det är alltid så mycket smått som ska fixas och plockas med :-) Jag hade annars tänkt att komma i säng i tid, men det sket sig visst idag också.
Har laddat iPhonen med en ljudbok som jag annars lyssnar på i bilen. Tyvärr blir det väldigt korta stunder åt gången då jag endast lyssnar när inte L är med i bilen. Till och från dagis tar inte många minuter så jag har lyssnat ganska länge :-) Men nu kanske jag lyssnar klart i helgen, det börjar bli spännande! Och så har jag laddat med både tidningar och pocketbok. Kommer förmodligen att släpa med allt hem igen, oläst, men det känns skönt att ha med sig. Jag ser lite fram emot att ligga på hotellrummet och läsa, ofast fastnar jag i bloggar nuförtiden och har en stooor hög tidningar som bara väntar på att bli lästa.

Min rumskompis verkar tyvärr inte komma med eftersom hon legat i feber flera dagar så jag skickar en stor krya-på-dig-kram till min vän Cool! Det känns jättetrist att du inte kommer med, men jag ska försöka hålla ställningarna och hålla dig uppdaterad med skvaller och incidenter! Hade liksom sett fram emot att Cool och jag skulle dricka lite vin och äta lite mörk choklad medans vi piffade till oss på rummet om kvällarna..

Nu MÅSTE jag sova! Ska bara synka paddan först.....

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Hoppas du får laddat batterierna i helgen då även om det låter som det blir lite kul med.
Märkligt att barnen känner sånt på sig. De blir ju oftast inte lättare då heller.

Önskar dig en toppenhelg.

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com