Trött, tröttare, tröttast :-)

Ikväll är jag riktigt, riktigt trött. Har jobbat, shoppat lite, haft L:s kusiner på besök, cyklat en runda med familjen och nu är jag snart redo för sängen. Utan att säga för mycket så låter det iaf som om L somnade snabbt ikväll. Igår vet jag inte hur många gånger hon ropade på mig, men ikväll har det varit tyst sedan jag lämnade henne i sängen efter välling och saga. Nu önskar jag nästan att någon kunde läsa en saga för mig.. Kan ju visserligen lyssna på min ljudbok så blir det ju ungefär samma sak :-)

Sorry, idag blir det inte mycket mer än så här...

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Helt ok 😉

Och funderar inte på mina hjärnspöken... på dagen ska jag nog ha något bekvämt. Man får ha i åtanke att alla funderar nog mer eller mindre som vi och blir osäkra. Det är ju ingen modevisning direkt 😉

Sov gott
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Potatishäxan,
Lyckost som får henne i säng utan sällskap. Vi har misslyckats totalt med båda våra. Det ska liggas bredvid. Fast Johanna har lovat att börja somna själv när hon fyllt 6 vilket är på fredag. Ska bli intressant... Kram!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
ia,
Det var en gång en liten gubben.
Gubben bodde långt långt in i skogen under en mossig gammal stubbe....
Sov sött min vän
Vi ses på fredag!
kram
kram
irin.blogg.se
ia,
Det var en gång en liten gubben.
Gubben bodde långt långt in i skogen under en mossig gammal stubbe....
Sov sött min vän
Vi ses på fredag!
kram
kram
irin.blogg.se
Rebecca,
Dansa är kul och man blir så glad ut av det, sen hur det ser ut kan ju spela mindre roll, eller jag vill gärna tro det iallafall hihi.

Ja jag är nagelspecialist men jobbar inte md det längre, fast mina egna naglar gör jag själv, då blir det precis som man vill ha det. Naglarna ska egentligen inte bli så sköra efteråt, men blir det oftast ändå för att man kanske bryter dom och de översta lagren av nageln följer med. Med visst är det superfint med naglar. Jag känner mig helt naken utan!

Nu kan man ju nästan börja räkna timmar...underbart!
Varma kramar
cheeky.webblogg.se/cheeky
Åsa,
Tack för tipset!! Tror kanske det skulle funka en vecka el så, sen har han glömt bort det.
Påminde honom igår om att nästa vecka har han tjejerna själv hemma hela veckan för dagmamman har semester och jag jobbar.
Han svarar. Jaha, det hade ju jag inte räknat med!! Ja se då karlar!1
www.blogger.com/profile/180557897380679127