Trött, tröttare, tröttast

Ahh, lika trött idag när klockan ringde. Andra morgonen i rad som jag snoozar i över en halvtimme.. Not good och inte sjutton blir jag piggare av det!

Idag är det fotografering på dagis och det var en tjej med varierande humör som kom till dagis. Ena sekunden är allt bra, i nästa ligger hon på golvet och gnäller.. Ahh! Hon är lite hostig och jag hoppas att det inte utvecklas till något mer, framför allt eftersom hon ska vara hos mormor och morfar i helgen. Men det kanske påverkar hennes humör.. Det påvekar iaf mitt att hon gnäller.. jag blir liksom också på dåligt humör. När det var tredje gnällsituationen för morgonen, på dagis så fick jag nog. Reste henne upp och sa att det inte var ok. Vet inte om fröknen tyckte att jag var hård, men jag orkar inte med att man gnäller för att man inte får på sig sin ryggsäck eller för att man vill se mer på tv osv osv. Eller för att hon ville säga något till fröken som nu jag råkade säga. Hur sjutton ska jag veta det liksom?!? Hoppas nu att det är en glad tjej som blir fotograferad och inte en surskånk! Hon var iaf glad när jag lämnade dagis, men man vet ju aldrig... Och jag som tycker att jag är lite smått labil nu i och med gravidhormoner.. puh!

Hoppas att det inte blir denna minen på dagisfotot..
På tal om gravidhormoner har jag varit hos bm på morgonen och lyssnat lite på minis hjärtljud. Mysigt! Det kändes bra att få höra med tanke på att jag inte riktigt känt något i magen ännu. Fick för mig att jag hade en viss inskrivningsvikt, men jag hade visst vägt mindre än jag trodde så nu har jag gått upp några kg mer än jag trodde. Inte så mycket ännu, men jag vill ju helst inte gå upp så mycket heller så nu sjutton måste jag komma igång med motionscykeln eller crossen. Ska bara vila lite först... Har eventuellt en tuff helg framför mig :-D

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Men det är ju lite jobbigt när dom gnäller.. Speciellt när man själv är liiiite labil som man lätt kan bli när man är gravid (annars oxå förstås;))

Hoppas du får en härlig dag!
www.blogger.com/profile/152418758898993061