Trött, utmattad, kraftlös

Så var det måndag igen. En mycket trött måndagsmorgon. Tror att jag skulle kunna sammanfatta min nuvarande status så här:

Trött. Monstertrött. Trots att jag sovit 8 timmar inatt. Men det måste vara den senaste veckan som kommit ikapp mig. Och att den här helgen med visst bröllopsengagemang nu är över så min kropp känner väl att jag slappnar av. Det som fick mig att masa mig upp ur sängen och ta mig till Malmö är att jag har massage inbokat på jobbet idag... Men tror ni inte att jag har glömt handduk? Har nu två alternativ: Åka och köpa en handduk eller gå dit som ett fån utan handduk och låna..

Nöjd. Bröllopet i helgen var jättefint och allt gick jättebra. Jag hoppas att brudparet är nöjda, men det sa de iaf att de är. Det är dock inte helt lätt att vara toastmadame när det är mycket tal att planera in. Hade gjort en riktig planerig som köket fått ta del av, men jag tror att den sprack redan under förrätten.. Folk hade en förmåga att springa på toa i tid och otid. Men det gick ändå jättebra och det var supermånga bra tal. Själv sjöng jag en trudelutt med brudens svägerska och det gick jättebra. Vi hade superskönt väder och det var helt underbart när vi väntade in brudparet efter själva vigseln. Det gick dock 26 flaskor champagne till 41 pers.. innan vi satte oss till bords!

Känner mig också ganska nöjd över att jag faktiskt var "ganska" vv-duktig igår. Försökte välja bra alternativ på hotellfrukosten, var ute och gick på Kullaberg, dammade av cykeln på kvällen och var ute och cyklade med hela familjen. Emellanåt var det så tungt att jag knappt kunde andas... så det måste fan ha gett något! (Ursäkta svordomen!)

Förresten, har en känsla till:
Stolt. L var ju näbb i kyrkan. Det var hon, en jämngammal pojke (3 år) och en flicka på 11 år. Tanken var att bara den stora tjejen skulle stå kvar framme vid altaret och att de små skulle komma till oss föräldrar. Men prästen tyckte att vi skulle testa och låta dem följa med fram. Pojken stod kvar en stund, men sedan blev längtan efter mamma för stor så han gick ner och satte sig. Men inte L. Nej, hon stod kvar och var så stolt över att få stå där med den stora flickan. När solisten sjöng så dansade hon lite för sig själv och emellanåt så hyschade hon alla så att vi skulle vara tysta. När jag tyckte att hon började bli rastlös så visade jag henne en liten leksak som jag hade med mig. Då kom hon ner till mig, sträckte ut handen efter leksaken och ville lämna över sin lilla näbb-bukett till mig. Jag sa att om hon ville ha dockan så fick hon komma och sätta sig, men då vände hon och gick tillbaka till altaret. Så det så! Hon var sååå duktig att jag nästan spricker av stolthet!

Nu ska jag försöka ta några djupa andetag, hoppas att energin infinner sig och börja jobba.

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Vad skönt att allt gick bra! Kul att du sjöng lite 😉 Sånt brukar ju uppskattas.
Du är säkert trött för att du har slappnat av efter bröllopet..
Tack för lyckönskningen till ikväll. Jag har inga förhoppningar om att det ska vara minus, tyvärr..

Hoppas du piggnar till under dagen.
Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Jeanette,
Vad härligt att allt gick bra. Det klart du ska vara stolt! Vad duktig hon verkar vara och charmig.

Ha en bra måndag och hoppas att du inte blir allt för trött. Kör försiktigt.
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Louise,
Kul med bröllop ! Vad duktig din lilla tjej var. Min 3 åring hade stått stilla max 3 minuter tror jag...
Det var inte dåligt att drcika upp 26 flaskor skumpa på 41 persone, jag förstår om din trötthet kanske iaf liiite hänger ihop med det intaget 😉

Jag är inte heller så pigg idag men det är 20 grader ute nu & solen bryter igenom OCH ajg skall på affärslunch sedan slutar jag så det blir en bra & lagom slapp måndag 😊

Kram
lollo71.wordpress.com
Katti,
Det låter som att helgen verkligen har varit lyckad!
Kul!

Och ett charmtroll till tjej verkar du ha oxå, klart hon var nöjd och stolt över att stå framma på altaret när alla tittar;-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Katti,
Jo det är nog bra tror jag...
Lovisa har ätit middag, ris och fisk, lite snällt så, och nu är hon i begrepp till att äta en glass. Så jag tror hon är rätt frisk:-)
Hon får dock vara hemma imorgon för säkerhetsskull, men då får Ola vara hemma.
Tack för att du frågar!
Kram
Katti
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Wojtan,
Hej

Vad kul med bröllop och att lilla L ville vara kvar framme vid altaret!
Man blir lätt trött efter en intensiv helg, tröttheten kommer ifatt.
Tur att det är kortvecka igen för snart är ju helgen här igen.

Kram
wojtansblogg.se/wp
2BarnsMamman,
Är för första gången här och ville bara lämna en liten hälsning 😊

Härligt med bröllop! Då känns det ju lite mer ok att vara trött på måndagen 😊
www.blogger.com/profile/173795861757916610
Åsa,
Va härligt att det gick bra och att L var så duktig, man vet ju aldrig vilket humör de små vaknar på. För det mesta är de ju glada!!

Ja måndagar kan ju faktiskt ta kål på en även fast man vill göra en massa saker å gå på fest så blir det tungt efteråt, men man får vila i veckan, eller nästa helg, eller nästa....
www.blogger.com/profile/180557897380679127
Veronica,
Oh så fint med kyrkan. Får en liten glädjetår i ögat när jag ser henne framför mig. Skojsigt. Hon var duktig på ert bröllop också, det hör ju till att barnen ska var med! Ha det toppen ses snart
www.metrobloggen.se/denlillaroda