Trötta efter natten

Oj, vilken tokig natt det blev. Alla var jättetrötta, men det blev ändå inte mycket sömn för någon av oss. Tror att R hade lite problem med tidsskillnaden och han höll oss vakna ett tag. Sedan vaknade L och kunde inte heller somna om så det blev mycket vakentid där mitt i natten.

Kanske är det det som satt sina spår, för jag hann knappt mer än lämna L på dagis förrän de ringde. Hon var blek som ett lakan och mådde inte bra. Det var bara att åka och hämta min lilla prinsessa. Hon verkade helt ok när jag kom, men självklart åkte vi hem. Dock hann  hon med att ramla utanför dagis och fick lite skrapsår på båda knäna... Den här dagen är nog inte hennes dag helt enkelt...


Jag tog mig en tupplur tillsammans med R under fm, men L kunde inte sova utan kollade på tv. Ja, trots det fina vädret, men mår man inte bra så mår man inte bra. Nu har alla fått i sig lite lunch och jag tror faktiskt att min skatt somnat på soffan nu. Jag tyckte inte att hon skulle sätta på tv:n efter lunchen och utan protester la hon sig för att vila istället. Jag ska smyga in och kolla till henne, sedan tömma diskmaskinen, få undan efter lunchen, packa upp efter morgonens handling och fortsätta med tvätt och nya kläder.

Det känns dock som ett evighetsprojekt. Jag tänker att jag ska gå igenom L:s garderob innan jag försöker få in det nya. Och att jag ska rensa ut en annan garderob på R:s rum så att vi får in kläderna till honom där. Hans nuvarande förvaring är lite väl snål tycker jag. Och i min egen garderob behövs en rejäl utrensning för att få in det nya. Puh! Vet liksom inte i vilken ände jag ska börja! Och helst av allt hade jag varit ute i solen istället! Åhh, dessa i-landsproblem :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej hjärtat! Jag kan tänka mig att det blir tokgit med tidsomställningen. Hoppas att ni alla snart är i fas igen. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886