Tröttmössa, försvunnen nyckel & bra plan

Hur trött kan man vara? Väldigt, om ni frågar mig... Är sååå trött i kroppen liksom att jag skulle vilja sova i två dygn. Eller sova och sova, men vila. Inte göra något ansträngande alls. Dock blir det rejält kroppsarbete på jobbet imorgon, så jag får vänta tills fredag eftermiddag innan jag kan vila. Men sedan ska jag slappa!

Bra plan
Planen är att vi ska dra till sommarhuset när kidsen slutat skolan för dagen - och jag har bara packat ner sköna myskläder! Känns som en bra plan tycker jag!

Dagens fnula
Idag var J och jag iväg en stund mitt på dagen för att träffa en mäklare (om att sälja vårt befintliga hus). J körde då "min" bil. När vi kom tillbaka till jobbet (vi jobbar ju ihop) så stack J nästan direkt iväg på ett jobb i en annan del av Skåne. Med min bilnyckel i jackfickan... Så när jag skulle hem för dagen, hade lastat in den fyrbenta fluffiga i hennes bur i bilen och satt mig i förarsätet så insåg jag att jag inte hade någon nyckel... Tur att jag har snälla kollegor som lånar ut sin bil till mig så att jag kunde åka hem innan J kom tillbaka. Och tur att min man är charmig så att jag inte kunde bli allt för irriterad på honom :-) Det här är nog vad min vän Malin skulle kalla för en "fnula"!

Harry Potter
Nähej, nu ska den här tröttmössan motvilligt lämna soffan och massagekudden och gå och läsa om Harry Potter tillsammans med 10-åringen. Vi har precis börjat och jag tycker att boken (den första) känns väldigt välskriven och bra. Vi har sett filmen(erna) men jag har inte läst någon av böckerna om Potter innan, så det känns kul att veta att vi har att göra de närmsta månaderna, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Mina,

Skönt att det löste dig trots nyckelmissen. Hoppas ni får det bra i sommarhuset i helgen så du kan vila ❤

Minasvarld.nu
Mirre,

Ja ibland skulle man verkligen behöva sova ikapp sin sömn, men det går ju alrig numera

sweetwordsbymirre.com
Jessiekaos
Jessiekaos,

va mysigt det lät med massage kudde och harry potter, inte läst böckerna heller, bara sett filmerna ❤

nouw.com/jessiekaos

Det där med bilnyckeln kan ibland bli helt tokigt. Imorse hade jag glömt min hemma så det fick bli en extra sväng upp att hämta. Men det var när jag hoppade av vid pizzerian för ett tag sedan och sambon skulle köra hem och ställa bilen som det bli tokigt. Han gjorde en Usväng, jag gick in på pizzerian. Helt plötsligt ringer han...kom ut snabbt, du har bilnyckeln. Bilen kunde inte köra längre då räckvidden blev för lång.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ha ha, ja det är inte alltid lätt med bilar där man kan ha nyckeln i fickan 😊
nouw.com/popprinsessan
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Harry potterböckerna är läsvärda så ni kommer säkert att ha trevliga stunder med läsningen..jag och stora dottern har läst dom flera gånger

nouw.com/stegsamlaren
Elina,

Vad typiskt med nyckeln! Snällt att du fick låna en annan bil.

Harry Potter är väldigt bra böcker så ni har något att se fram emot. Slappa ordentligt nu ikväll!

detkaosvikallarvardag.con
beattriicee
beattriicee,

Skönt att åka iväg och att du enbart packat ner myskläder!! ❤️

nouw.com/beattriicee
Fnulan ,

Hahaha underbart med fnulor. Dom får vi bjuda på hahaha KRAM

www.fnulan.se
Hilma
Hilma,

Åååh Harry Potter-böckerna är det BÄSTA som finns! <3<3

nouw.com/hilma
Popprinsessan
Popprinsessan,
Än så länge tycker jag att första boken är jättekul att läsa, trots att jag sett filmen. Så ser fram emot mysstunderna med sonen. Även om de är jobbigare att läsa högt än för sig själv. Det är mycket namn... 😊
nouw.com/popprinsessan
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Jag och min dotter som nu är strax över 11 år håller också på att läsa Harry Potter-böckerna. Vi började på första när hon fyllde 10. Är på bok 5 nu. Iofs så läser vi inte varje kväll då jag jobbar en hel del kvällar med men tjaaa det tar ett tag att plöja igenom dom. Böckerna blir tjockare och tjockare 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda