Tröttmössa, krokar & betyg

Idag var jag trött när klockan ringde. Eller när J:s klocka ringde, eftersom den ringer en liten stund innan min. Har såå svårt att somna på kvällarna. Hade inte haft några som helst problem att lägga mig vid 17 och sova för natten, men när det sedan går över så kommer jag in i någon andra andning och har istället svårt att somna.


Det blev lite extra sent igår också eftersom det av avslutning på L:s hopprep och föräldrarna var välkomna att vara med. Dock hade jag missat den lilla detaljen att kidsen först skulle hoppa i en timme innan föräldrarna skulle komma så där stod R och jag med jympaskor och fattade inte varför det inte var några andra föräldrar i kapprummet... Gissa om R blev besviken? Och gissa om jag blev totalt utmattad när jag insåg att vi skulle vara tvungna att åka hem för att komma tillbaka 55 minuter senare. 55 minuter senare när R egentligen skulle vara i sängen, men fick följa med för att pappa J inte var hemma. Pust.. Men det gick!


Ikväll har vi  ä n t l i g e n  fixat lite småsaker som blivit hängandes efter badrumsrenoveringen-from-hell. Nu ska bara toarullehållare, krokar och annat smått upp igen..

Resväskorna efter NY är uppackade och ny väska är packad inför morgondagens färd till stugan. Både L & R har redan haft på sig kläder som vi shoppat i NY och det känns ju som ett bra betyg!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Vilken härlig färg det är L:s shorts!
Hoppas att ni får en mysig helg i stugan.

Kram kram
jagharvingar.se