Trumhinna & sol

L fick ju en spräckt trumhinna i Turkiet, förmodligen pga sitt dykande. Efter läkarbesöket där fick hon diverse medikament att ta under en vecka.Läkaren i Turkiet sa att vi skulle gå till vår vanliga läkare i Sverige när vi kom hem för att kolla att allt läkt bra.

Eftersom vi åkte direkt till Solsidan blev det till att uppsöka läkare här istället. Väl där visade det sig att det tar 2-3 månader innan en trumhinna läker så det blir inga mer dyk den här sommaren för stackars L. Som tur är har hon inte ont iaf och hon är superduktig och beklagar sig inte alls.


Man får ju se det positivt, att det nästan var augusti när det hände och inte början av juni. Men när L tidigare haft öroninflammation som spräckt trumhinnan så har jag inte låtit henne ha plugg i örat i 3 månader när hon duschat...  Kanske fel men jag har aldrig fått den upplysningen av min vanliga husläkare.

Nu kickar vi igång den här dagen som ser ut att bli ännu en solig dag. Tänk så lätt man glömmer och förlåter att det regnat i två sommarmånader... Bara den där solen visar sig!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Bara solen dyker upp så glömmer man nästan allt negativt, den är bra solen, stark och fin ahhahah. Kram kram
nockinocki.blogg.se