Try something new - Augusti

I januari utmanade jag mig själv med att köra igång med 66 day challenge & i februari var utmaningen skidåkning. I mars åkte jag längst fram på ribbåten, vilket jag aldrig testat förut. I april tyckte jag inte att jag utmanade mig själv, förutom med social distansering i farvattnet av Covid-19. I maj tog jag farväl av min farfar och i juni hoppade jag från bryggan.

I juli vågade jag mig på att spela padel vilket jag gärna vill göra igen & även augustis utmaning håller sig i genren fysisk aktivitet. Jag provade nämligen att springa! Nu är det ju inte så att jag aldrig sprungit förut - men det var några år sedan. Det har kommit så mycket annat emellan, hälsporre och lathet till exempel :-)

Var ute och gick morgonrundan med den fyrbenta fluffiga när jag plötsligt fick feeling. Bestämde var jag skulle börja springa och tänkte se hur långt jag orkade. Och det var betydligt mer än jag hade trott! Tyvärr har det inte blivit mer än en gång, men jag vill verkligen. Ska bara få den där latmasken i mig att förstå det också, he he.

Har du testat på något nytt, eller utmanat dig själv på något sätt i augusti?

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Ja, det är kul att testa något nytt då och då 😊 Jag har ju just bytt gym, så jag antar att det är något "nytt". Hoppas det går varmed löpningen. Gå inte ut för hårt i början, det är oftast då man ger upp ganska snart.
Michelle ,
Åh tråkigt det med din farfar alltid jobbigt när någon närstående går bort. Beklagar kram 💕
michellefrandell.blogg.se
Mirre,
Ohh härligt jag har också fått mer flow nu, denna veckan har jag ej kunnat än för jag haft sågan ägglossningsvärk, men hoppas till helgen
sweetwordsbymirre.com
Älskade att springa. men så fick jag diskbråck i nacken som satte stopp. Har inte vågat prova igen. Men igår var det midnattsloppet i Malmö, där men sprang var för sig pga covid 19...gud då saknade jag verkligen att springa, det loppet var roligt trots sina 10 km.
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se