Tufft och tropiskt

Idag fick jag ett riktigt, riktigt tråkigt besked som gör mig väldigt ledsen. Det är tyvärr inget jag kan påverka eller göra något alls åt och därför väljer jag nu ikväll att fokusera på något annat. På vad vi har gjort idag, jag och barnen.


Vi var på Tropikariet tillsammans med vänner och det var supertrevligt. Det gick att köra vagnen hela rundan, hiss mellan våningarna. Det är imponerande vilken samling djur där finns! Och många djur är lösa i rummen där man vistas. Nästan lite läskigt med fladdermöss som viner runt öronen i mörker :-)


L har varit där innan och var rätt ivrig att hela tiden gå vidare. För R var det premiärbesöket och han verkade faktiskt tycka att det var ganska spännande. Jag trodde att han skulle somna men nej då, han höll sig vaken hela tiden och somnade inte förrän vi satt framför hajarna och fiskarna som rofullt simmade runt, runt.


Nu hoppas jag bara att intrycken från dagen gör att kidsen sover bra inatt. Jag skulle verkligen behöva sova.

Gillar

Kommentarer

Evelina "Evsi" Hellström,
Ja fy Fladdermössen är vidriga!!
men aporna är såå söta! kram
www.metrobloggen.se/evsi
Linda,
Fy så tråkigt med negativa besked, hoppas det inte är något allvarligt utan något som går att ordna tillrätta.
Ni ser ut att ha haft en mysig dag iaf, Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Anonym
,
Hej hjärtat! Tråkigt med negativa besked. Men du tänker helt rätt som försöker fokusera på annat. Det är ju ingen idé att lägga energi på sånt som man ändå inte kan påverka. Ni ser ut att ha haft en mysig dag igår iaf. KRAM!