Tummen upp & ner

Nu har vi kommit hem och landat lite efter vår spontana sista-minuten-resa till Turkiet.


Tummen upp för:Allt var rent & fräscht. Badland. Nöjespark. Många pooler och valmöjligheter. Vädret. Solen. Värmen.


Rummet/sviten med två våningar och två badrum.Läkaren på hotellet när L hade ont i örat. Snabb hjälp till sjukhus & apotek.Att vi kunde sitta på balkongen på kvällen innan middagen och spela spel tillsammans hela lilla familjen.Showerna på kvällarna höll vissa kvällar riktigt bra klass.Att jag läste ut tre böcker och påbörjade en fjärde.
All tid tillsammans.
Att det var enkelt att få tag i solslängar vid badlandet (dock inte vid det andra poolområdet).


Tummen ner för:Maten. Allt smakade lamm. Även viss kyckling smakade lamm. Fast det fanns mycket att välja på och det var olika teman varje dag så vi blev alltid mätta.Det hjälpte inte att det är ett femstjärnigt hotell, all inclusive gör att man inte kommer ifrån skolmatsalskänslan där man står och köar.


Folk som inte kan vänta tills de kommer till bordet med att äta, utan står och småsnaffsar i kön till nästa maträtt. Alla pratade tyska. Inte lika många pratade engelska. Vi pratar inte speciellt mycket tyska. Att L spräckte trumhinnan och inte kunde bada som vanligt halva veckan.
Att många rökte överallt. På restaurangen utomhus. Vid poolen.


 Även om värmen nu verkat hitta till Sverige så är hela familjen glada att vi var spontana och hittade den här resan. Det var underbart att få den där solen och värmen. Att inte behöva tänka på matlagning eller ta några avancerade beslut utan bara vara. Med lilla familjen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229