Tur i spel?

Jag har haft lite ångest ett tag. Det är så att min mamma, pappa, farmor, maken och jag bestämde för ett tag sedan att vi skulle lämna in vars en lottorad tillsammans. Dvs 5 rader, och så lämnar vi in det 5 veckor i taget i ett rullande schema. Varken jag eller maken är speciellt "intresserade" så vi har absolut ingen koll på lördagarna om vi har några rätt eller ej. Mamma talade om när det var min tur att lämna in, vilket jag gjorde, men hade noll koll på när mina fem veckor var slut, så vi missade helt att lämna in för J. Som tur var gjorde mamma det den veckan istället... Sedan blev det iaf vår tur igen och jag lämnade in, och insåg då att jag inte hade en endaste aning om var min gamla talong var.... Dvs den som jag lämnat in första gången... Som det tydligen var lite vinst på...... Jag har letat och letat och letat. Jag har bytt plånbok och kollade igenom den gamla hundra gånger, kollade igenom lite olika handväskor även om jag inte trodde att de skulle ligga där. Har kollat i bilarna så att den inte låg där...

Till slut var jag tvungen att inse att jag hade blivit av med den och skulle få gå som en hund med svansen mellan benen och fråga mamma eller farmor hur mycket vinst de trodde att det var på min talong.. Och så hade jag ju liksom fått lägga det till potten ur egen kassa. Vilket inte hade varit mer än rättvist.

Men idag, kanske, kanske, kanske jag har hittat talongen!!! Eller, jag vet in sjutton vad det annars skulle vara för talong för vi brukar inte spela så mycket i det här hushållet. Inte på sånt iaf. Så nu ligger talongen på köksbordet och det första jag ska göra imorgon när Maxi öppnar är att åka dit och lösa in den eventuella vinsten.
Om någon undrar var jag hittade den eftersom jag har letat överallt, så var det givetvis i vårt super-överstökiga arbetsrum som idag faktiskt blivit lite mindre stökigt. Jag hoppas att J ska få en postiv chock när han kommer hem och inser att han faktiskt kan se skrivbordet!!!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Wow, arbetstrummet städat! Nu känns det genast bättre, eller hur?! Tack för igår!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Trollmor,
tack så mycket och grattis själv!!!
ja det här e ju baksidan med graviditet men som sagt, man glömmer det fort sen =)

ha en fin dag
trollmorsbusungar.blogg.se