Turtles och Alias

Jag har skrivit om det förr. Jag FATTAR INTE varför det ska vara så jäkla svårt att hålla ordning hemma?!? Idag/ikväll har jag rensat i grovköket, som nog är vårt största problemområde här hemma. Det är ett rum där vi har tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, vask och lite förvaring. Det är också där vi har den ytterdörren som vi själva använder. Det är alltid så otroligt rörigt och grusigt och uppställt där, inte alls vad man önskar för rummet där man hanterar ren tvätt. Idag har jag iaf gjort en uppryckning och iaf rensat bort ett stort antal ytterkläder och skor. Tror att jag har skrivit om detta förr också... Det känns genast mycket bättre, även om det fortfarande är en massa småsaker på själva bänken som måste röjas bort...

Efter det var jag laddad med röjenergi och fortsatte med vår klädkammare. Där var helt galet mycket grejor intryckta överallt. Jag vet inte hur mycket skräp jag har slängt och jag kan absolut inte förstå varför jag stoppat in det från början?? VARFÖR stoppade vi in de orangea crocs-kopiorna som L fick av hotellägaren förra året när vi var i Grekland? Som var i stlk 29.. (dvs sjukt föör stora!) Precis som om vi skulle komma ihåg att vi hade dem i garderoben typ nästa vår... Och de var inte ens snygga... Why? Eller VARFÖR tvättade jag och la in den superfula turtle-dräkten som J tvingades ha på sig på sin svensexa?? Den var tydligen t.o.m. sprucken i grenen... Ibland förstår jag mig inte på mig själv helt enkelt.

Nu känns det iaf riktigt bra och till råga på allt har jag hämtat ut min dvd-box ikväll så imorgon blir det träning på crossen!!!! Det är tv-serien Alias som jag nu har alla avsnitten av. Dvs inga fler bortförklaringar till varför jag inte "kan" träna... Och nu börjar Greys!! Härlig kväll!

Gillar

Kommentarer

Katti,
*fniss* En turtlesdräkt, den kankse kan komma till pass i sovrummet istället:-)
Nä, jag fattar inte heller varför man sparar så mycket dynga. Snacka om energitjuvar!!
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Ingela la la,
Vem vet när man behöver en turtelsdräkt nästa gång? *ler* Att du dessutom har tvättat den och lagt in den fint är nästan ännu roligare =)
Jag gör likadant, bra att ha tänker jag... Fast när man väl behöver det så vet man ju inte att man har det.. Galet!

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Katti,
Svar: Ja har man väl bestämt sig är det lika bra att göra slag i saken. vad det gäller kameran alltså. Ja, det ska bli kul och se va det blir för bilder. Än har jag bara tagit en provbild från soffan på tvn:-)

Lycka till med PS, räkna bara inte med att du ska kunna allt på en gång. Det är så ofantligt stort. Är det stora Photoshop eller Photoshop Elements?

Hamnade aldrig på spikmattan igår, men ikväll kankse.

Ja, sommarplaner, vi får se vart det bär av helt enkelt!
Men ni hade ju ganska mycket planer, och storslagna, en weekend i NY i är ju inte helt fel!

Kram
Katti
www.blogger.com/profile/046181021213338000
2BarnsMamman,
Ja, ibland kan man verkligen undra hur man tänkte när man sparade vissa saker 😊

Ha en bra kväll!
www.blogger.com/profile/173795861757916610