Tv & lök

Har just kollat på "Made in Sweden". Tycker väl inte direkt att programmet gav så mycket, men det var ju det första, så jag får väl ge det en chans till. Tyckte dock att det var lite småroligt emellanåt. Riktigt kul att Desmond Child fick karva lite ost på en sliten Herrgårdsost hemma hos Anders Bagge. Han var ju inte direkt blyg, utan talade om att han behövde lite i kistan.

Idag har jag också hunnit se "Lipstick jungle" som började i måndags. Tror att det kan bli ganska kul. Jag gillar sådana där serier om tjejer. Konstigt egentligen att jag inte följde Sex and the city... Det roligaste i det här första avsnittet av Lipstick var nog "But you can´t wear green, you look lite Shrek. Put it back."
Och när jag ändå är inne på temat tv så blev jag lite sur när jag insåg att "Prison break" från i måndags inte hade blivit inspelat. Ja, jag vet, jag är ett riktigt tv-freak!! Till min glädje verkar det gå i repris i natt, så nu håller jag tummarna att inspelningen funkar. I-landsproblemen verkar hagla här hemma hos oss...

För ett i-landsproblem är att vi måste skicka iväg vår digitalbox på uppdatering. En och en halv vecka trodde man på support att det skulle ta. En och en halv vecka utan tv!?! Och vi som inte ska resa bort heller... Tur att vi har en box till där uppe :-)


L tittar också en hel del på tv, och därför känns det extra bra att hon inte tittat något alls på tv de två senaste dagarna. Inte en minut. Däremot har hon istället hjälpt mig att laga middag två dagar i rad och det är riktigt kul! Fast inte sjutton ville hon smaka purjolöksgratängen för det... Varför får barn (nu generaliserar jag!) för sig att de inte gillar lök? Jag gillade inte heller det när jag var liten, men nu har jag det i det mesta.

Ok, från tv till lök... Det är nog bäst att jag går och lägger mig nu...

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
MIn äldsta tittar också mycket på tv, eller snarare på film. Det tycker jag är bättre än att hon sitter och glor på cartoon eller liknande. Och så länge hon är ute så mycket som hon är så gör det mig ingenting. Hennes föräldrar är nämeligen likadana. Vi älskar film båda två.
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Jeanette,
Hej, jag såg också Made in Sweden igår... måste kolla nästa gång för att kunna bilda mig en uppfattning.
Våra barn tittar på TV på mornarna ca 20 minuter och på film ibland, men inte så mycket, däremot spelar dom TV spel och sånt, men bara 30 minuter om dagen. De är inte så jätteintresserade av TV. Det är mest sport, sport och sport, särskilt för den äldsta.
Kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185