Två sanningar om mig - Fredag 1 okt

Nu är vi framme och resan har gått jättebra. Nu verkar det vara något problem med blogspot, jag kommer iaf inte åt min egen blogg...


Vi började med en kortare flight till Frankfurt vilket var helt ok eftersom vi där kunde äta lite mat och L kunde få springa av sig lite. Vid 23 lyfte vi mot Shanghai och vid halv ett slocknade L. Och hennes pappa. Jag hade lite svårt att sova eftersom killen bakom mig satt och tyckte på sätet hela tiden och emellanåt lät det som när ett barn sitter och sparkar med benen. Jag är lite för mesig för att säga till, men han fick "blicken" ett par gånger. Och sedan sett det en kinesisk man snett bakom mig som snarkade typ hela natten.. Jag var tvungen att ha hörlurar med musik hela tiden eftersom jag inte klarar av snarkningar.

Sedan är jag återigen för mesig, eller för lite egoist för att luta sätet så att jag sitter bra... Men det är ju bara mitt eget fel.

Två sanningar om mig heter inlägget och den ena är att jag har svårt att sova om någon snarkar. Den andra är att jag har jäkligt svårt för att folk står "på mig" när man står i kö. Jag fattar inte varför folk måste stå så att man rör varandra när man köar! Jag tycker att det är riktigt störigt och blir på riktigt irriterad. Ibland kan man ju inte hjälpa att man stöter till någon, det är inte så jag menar. Det är likadant i mataffären när man köar. Varför ska folk trycka sig fram så mycket att man knappt kan trycka in sin kod i läsaren för att man råkat ta ett steg förbi den vid något tillfälle, och då har personen bakom tagit ett steg fram..?

Gillar

Kommentarer