Tvåårstrots..


Herregud vad den här lille killen kan göra slut på min energi! Gärna innan jag ens ätit frukost... eftersom jag äter frukost på jobbet när jag lämnat kidsen. Ahh!

Vet inte om det bara råkat sammanträffa att han blivit liiite mer trotsig just nu, eller om han insett att jag inte har röst nog att säga till honom lika mycket som vanligt... Han lyder i n t e. Men så blir han väldigt ledsen när det blir konsekvenser, som när pappa J slängde en badleksak som R fortsatte ha i munnen trots otaliga tillsägningar. Eller som när han åkte tillbaka till rummet med ytterkläder och skor på i morse innan färd till dagis. Ahh!

Varje kväll bestämmer jag mig för att imorgon ska jag inte gå på hans trots. Jag ska hålla mig lugn hela morgonen. Ha!

Men sen smälter man ju när han helt appropå säger "Mamma, jag tycker om dig!"

Gillar

Kommentarer

Tina
Tina,
Ja dessa små liv! De kan verkligen driva en till vansinne samtidigt som man skulle kunna gå igenom eld för dem! Håll ut vännen! Det går över! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Annika
Annika,
Jag vet precis vad du går igenom just nu, De kan vara för jäkliga rent ut sagt de små liven och de vet exakt vad de ska göra för att man ska tappa tålamodet. Men sen in nästa sekund säger/gör de något som får ens hjärta att smälta. Klipska små knyten. Ha så kul på mammaboosten ikväll.
Kram Annika
www.allmant-forvirrad-smabarnsmamma.bloggpl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229