Tvångstankar

Jag är lite knäpp. Ibland får jag saker på hjärnan som jag inte kan släppa. Det handlar om vår hund D.

Hon sitter i en hundbur bak i bilen och i den ena bilen ser man inte henne i backspegeln. I den andra bilen ser man enbart henne om hon reser sig upp. Jag kan få för mig att jag glömt släppa in henne i bilen - vilket visserligen aldrig har hänt! Det kan vara så att jag måste stanna bilen, gå ut och öppna bakluckan bara för att se henne.

Inatt när jag körde hem från tjejträfen, där både L och D varit med så fick jag de tankarna. Jag VET att jag släppte in henne i sin bur men så när bilen hade rullat en bit så kom: "Tänk om..". Men det var mitt i natten och så mörkt att mörkrädda jag inte vågade stanna bilen heller... Så i typ 6 mil hade jag skräckbilder att D sprungit efter bilen i mörkret, inte hängt med och inte vetat var hon skulle ta vägen och blivit överkörd... Det gick så långt att jag funderade på hur jag skulle leta efter henne om jag insåg att hon inte var i bilen när jag stannade.. Crazy me. För klart att hon var med i bilen!
Jag har försökt få henne att göra någon typ av rörelse eller ljud när jag ställer den obiligatoriska frågan: "D, är du med?". Grejen är att hon fattar inte alls vad jag vill... ;-)

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Galet! Men jag förstår dig!
Hoppas det blir trevligt när hubby kommer hem imorgon!

kram kram jessica
Rebecca,
Hahaha, ja några typer av tvångstankar lider nog alla av, jag har fler än en!
Skönt att D var i bilen i alla fall och att det ännu en gång visade sig att det bara var huvudet som spelade ett spratt.
Ha en riktigt mysig söndag!
Kramar
www.cheeky.nu
Wojtan ?,
Hej

Min pappa hade liknade tvångstankar inför varje resa han gjorde. Han var borta varje vecka och varje gång hörde man honom gå runt i huset och säga högt:
-Jag har stängt av spisen.
- Jag har dragit ur strykjärnet osv.
Kanske något för dig?
Säg högt varje gång att du satt D i buren!

Kram
www.wojtansblogg.se
CharmKatti,
Du får lära d skälla på kommando!
Skall! och så svarar hon och då vet du.
www.blogger.com/profile/046181021213338000