Tvätt och sopor

En sak som jag verkligen saknat under vår renovering är vår tvättkorg. Det låter ju kanske lite konstigt. Men tidigare hade vi en lösning i vår klädkammare som bestod av en Antonius från IKEA med fyra korgar. I dem har vi direkt sorterat mörkt, vitt, rött/rosa och 30 grader/handtvätt.
Det är såå skönt att inte behöva sortera tvätten varje gång man ska slänga in tvätt i en maskin!! Under renoveringen har vi inte haft utrymme till det, utan kört med en hederlig tvättkorg. Men nu, nu är äntligen vår gamla lösning tillbaka!! Och det bästa är att tom L vet var hon ska lägga tvätten - hon är tom bättre än sin pappa på att sortera tvätt!! :-D
På tal om att sortera har jag ikväll sorterat och rensat ut mina badrumsgrejor. Herregud vad jag har kastat!!! Helt otroligt så mycket skräp!! Jag var orolig att jag inte skulle få plats med allt i vårt nya badrum, men det blev minsann inga problem med tanke på hur mycket som nu ligger i soporna!
Det blir mindre och mindre kvar att göra och det är skönt, speciellt med tanke på att vi i helgen kommer att ha gäster både fredag och lördag. Målet är att allt ska vara klart nästa vecka innan vi åker på semester. Hrm...

Gillar

Kommentarer

Linda,
Låter ju supersmidigt att ha så uppdelat direkt, vi har har alltid kört den gamla hederliga tvättkorgen och sorterat ut allt eftersom vi kör en maskin, ska absolut se om vi kan få plats med en sådan trådbacks konstruktion då vi renoverar vår tvättstuga i den nya huset. Har 3 stycken som vi haft i våra garderober innan som kan återanvändas..
Så skönt ni snart är klara med allt, Kram
www.uppochnervandahuset.se
Veronica,
Du är så grymt duktig 😊
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Wojtan,
Hej

Jag har tvättkorgar från IKEA som jag också sorterar i direkt.
De finns i vitt och svart och jag förbannar Herr Kamprad lite som inte tänkt på att göra en i röd eller rosa 😊

Kram Åsa
www.wojtansblogg.se
Jess
,
Vilket fiffigt system!!!!