Twin falls

Söndagens planer var att lämna hotellet tidigt för lite äventyr och sedan vara tillbaka vid lunch för sol och bad. Så blev det inte.. Vi lämnade hotellet i bra tid, käkade frulle i cabben och stannade tom till vid stranden i Kuau för att kolla om vi såg fler sköldpaddor. Det var dock ännu högre vågor och vi såg inte till några sköldpaddor.

Istället ställde vi gps:en på Twin falls.


Vi hade inga som helst förväntningar och visste inte vad som väntade oss när vi parkerade bilen vid skylten som talade om att det var privat område, att det var "farmers area" och inte kommersiellt. Det fanns en liten "buss" som sålde kokos, ananas mm och några bajamajor men inga skyltar eller kartor etc. Vi knatade iväg med badkläder i en väska.

Efter att ha gått någon km och fått vada genom lite vatten kom vi fram till vattenfallen som mest såg ut som ett vattenfall. För att komma till själva fallet var vi tvungna att gå genom lårhögt vatten för att sedan kunna ställa väskan och simma ut till själva vattenfallet. Det kändes läskigt till att börja med, eftersom det var stora stenar i vattnet och man såg inte var man satte fötterna. Men det var det värt! Riktigt svalkande och häftigt att simma ut till det höga vattenfallet. R ville inte så han satt och väntade på oss. J var den enda som på riktigt doppade sig i själva fallet medan L och jag fuskade lite :-)

Jag är superglad att J bar både barnen & väskan så att vi tog oss över till själva vattenfallet. Jag hade aldrig klarat det själv, men är såå glad att vi gjorde det!

Gillar

Kommentarer

Maria Olsson,