Tylösand, solnedgång & fina fisken

I lördags hade J ribbkörningar i Tylösand hela dagen så familjen passade på att åka dit och ta in på hotell. Nioåringen är väldigt glad för Gyllene Tider så han tyckte att det var mycket spännande att bo på "Per Gessles hotell" :-)

Jag var lite orolig över hur mycket folk det skulle vara där, men alla människor var på stranden - och det var inte vi :-) Barnen badade i poolen, som tyvärr var inomhus, men de var nöjda med det - och jag satt lite utanför på caféet och solade, när jag inte badade med dem.

Det var en fantastiskt skön eftermiddag och på kvällen kom J sedan lagom tills vi hade bokat middag. Det var lugnt och skönt i restaurangen, med många lediga bord, så det var skönt. Det var en förutbestämd meny, eller de var två alternativa rätter till förrätt, huvudrätt och efterrätt som man kunde välja mellan.

Jag valde löjrom och potatiskaka, torsk med sandefjordsås & en raw food kokoskaka. Torsken var supergod! Ja, hela huvudrätten, så det blev inte en smula kvar på min tallrik. Slurp! Måste verkligen våga mig på att laga torsk, det är ju såå gott!

Vi njöt av solnedgången och det kändes som ett perfekt sätt att avsluta sommarlovet på. Vi tog en liten trip ner på stranden för att känna på den ljuvliga sanden när där var folktomt och avslutade sedan med "efterfest" på rummet. Och så hotellfrulle dagen efter! :-) Hela familjen var nöjda med vår lilla hotellvistelse

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det hotellet har jag bott på nästan en hel vecka för några år sedan
nouw.com/stenhagenbettan
Amandizan
Amandizan,
Vilken härlig tid! Låter som en väldigt härlig dag. Hotellfrukost är ju så gott! Mums😍
nouw.com/amandizan
Marie,
Ohh förstår att ni passade på att ta in där på hotell, det är så fint där
sweetwordsbymirre.com
Kamilla,
Härligt att besöka västkusten och Halmstad. I år eller denna sommaren kom vi inte dit tyvärr. Så vacker solnedgång ni fick skåda
kamillaskamera.com/